• Haberler
  • Genel
  • ASKF’den başarıyı kutlama gecesi – Kocatepe Gazetesi

ASKF’den başarıyı kutlama gecesi – Kocatepe Gazetesi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 2012-2013 futbol sezonunda amatör futbol liglerinde şampiyon olan takımlar için geleneksel olarak düzenlediği gece Çakmak Otel’de yapıldı ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ile yönetim kurulunun organize ettiği Başarıyı Kutlama Gecesi, Cuma gecesi Çakmak Otel’de yapıldı. Afyon amatör liglerinde şampiyon olan takımlar için düzenlenen ‘Başarıyı kutlama Gecesi’ne katılım da yoğun oldu. Sıcak bir [&hellip]

ASKF'den başarıyı kutlama gecesi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 2012-2013 futbol sezonunda amatör futbol liglerinde şampiyon olan takımlar için geleneksel olarak düzenlediği gece Çakmak Otel’de yapıldı

ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ile yönetim kurulunun organize ettiği Başarıyı Kutlama Gecesi, Cuma gecesi Çakmak Otel’de yapıldı.
Afyon amatör liglerinde şampiyon olan takımlar için düzenlenen ‘Başarıyı kutlama Gecesi’ne katılım da yoğun oldu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen geceye, spor taban birliklerinin yöneticileri ve takım temsilcileri de katıldı. ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, yemeğin açılış konuşmasında; sporun insan hayatındaki önemine ve ahlakın güzelliğine değindi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun ilkeli bir kurum olduğuna değinen Küçüksağrıcı, “Bizim yaptığımız gönül işi. Dürüstlük çok önemli. Ben görev yaptığım süre zarfında dürüstlükten ödün vermedim. Biz de bizden sonrakilere, bayrağı devredeceğiz. Ama bunu yaparken de bu insanların bu bayrağın ağırlığı altında ezilmeyecek kişiler olmasına özen göstereceğiz” dedi.
ŞAMPİYON
TAKIMLARA
KUPALARI VERİLDİ
Daha sonra Afyon amatör futbol liglerinde başarılı olan sporculara ve takımlara kupa ve şiltlerini takdim etti. ASKF’nin düzenlediği ‘Başarıyı Kutlama Gecesi’nde liglerde şampiyon olan takımlara da şampiyonluk kupaları verildi.
Süper lig şampiyonu Dinarspor’a, Birinci Amatör Küme’de başarılı olarak Süper Lig’e yükselen takımlara, Demirspor U-14 takımına ve diğer takımlara gecede şampiyonluk kupaları takdim edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme