ASKF’de Yeni Dönem

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Orhan Küçüksağrıcı'nın istifa etmesinin üzerine Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Tek liste ile gerçekleşen seçimde Alişan Akgün’ün başkanlığındaki liste yönetime geldi.

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Orhan Küçüksağrıcı’nın istifa etmesinin ardından ASKF olağanüstü kongre kararı almıştı. Kongre tarihi olarak 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü belirlenirken, Öğretmen Evinde saat 14.00’te yapılması planlanan olağanüstü genel kurul toplantısı yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenmişti. İkinci toplantı bugün 14.00’te yine Öğretmen Evinde gerçekleşti. Toplantının açılışında İstiklal Marşı okunurken divan heyetinin seçimine geçildi.

“FAKİR FEDERASYONDAN ZENGİN FEDERASYONA”

Divan Kurulu Başkanlığına Abdullah Aydoğan seçilirken, üyeler ise Ömer Üçok, Mevlüt Önoğul, Mustafa Yılmaz olarak belirlendi. Çoğunluğa bakılmaksızın yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda görevi bırakan mevcut başkan Orhan Küçüksağrıcı, Federasyonu zenginleştirdiklerini dile getirdi. Mevcut Başkan Küçüksağrıcı, “Fakir federasyondan zengin federasyon konumuna geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben yaptım değil, biz yaptık düsturu ile yol aldık. Belki eksiklerimiz olmuştu, ama hiç bir zaman kendi çıkarlarımızı kulüplerin önüne almadık. Federasyon başkanlığını bugün itibari ile bırakmış bulunmaktayız. Hepimizin aile durumları var, spor yüzünden çok ihmal ettik. Ama eleştiri aldık, giderdik, ama gideremedik elimizden geleni yaptık. Spora yapılan hizmetlerin hepsi büyük bir sadakadır.”

Haber

Genel Kurul’da konuşan gazeteci ve Spor Kulübü Yöneticisi Ertuğrul Sevim, kulüplerin sorunlarını anlattı. Sonrasında yönetim ve denetim kurulu raporları okundu. Yönetim ve denetim kurulu raporları ibra edilirken seçim kısmına geçildi.

Haber

Seçimde tek aday olarak giren Alişan Akgün, Küçüksağrıcı ve yönetimlerini tebrik ederken büyük destekle aday olduğunu, tek liste ile aday olması için gösterilen teveccüh için teşekkür etti. Yeni yönetim kurulundan büyük beklentiler olduğunu dile getiren Akgün, ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Sahalar ve soyunma odaları ile ilgili yaşanan sıkıntıları çözmek için uğraşacaklarını ifade eden Akgün daha sonra da ASKF tarafından yapılabilecek olan maç saatleri, tarihleri, alt ligler, hakemler, sağlıkçı gibi konuları ve sorunları da yapılması gerekenleri de sıraladı.

Haber

İŞTE YENİ YÖNETİM

ASKF’nin yönetimine seçilen Başkan Alişan Akgün’ün listesinde Murat Karaağaç, Orhan Ergüven, Mehmet Temur, Niyazi Akgedik, Abdullah Zeybek, Hakkı Güzel, Ömer Üçok, Zafer Arıkbuğa, Ahmet Emirdağı ve Mevlüt Önoğul yer aldı.

Alişan Akgün’ün Yedek listesinde ise Zülkarni Dindoruk, Nurettin Baştürk, İsa Özbek, Mustafa Oğuz, Davut Özdemir, Ahmet Okan Koyuncu, Burhan Kınay, Harun Çetinel, Ali Altuntaş,  Süleyman Özbay ve Hasan Akmeşe bulunuyor.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme