• Haberler
  • Spor
  • ASKF tura devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

ASKF tura devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Akşab, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen birlikte Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'u ve Şuhut Belediye Hisarspor Başkanı Murat Dede'yi ziyaret etti.Federasyonu Başkanı Küçüksağrıcı, Başkan Bozkurt'a spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.Başkan Bozkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyet [&hellip]

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Akşab, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen birlikte Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u ve Şuhut Belediye Hisarspor Başkanı Murat Dede’yi ziyaret etti.
Federasyonu Başkanı Küçüksağrıcı, Başkan Bozkurt’a spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Başkan Bozkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyet dolayısıyla ASKF Başkanı Küçüksağrıcı’ya teşekkür etti. Başkan Bozkurt, spora ve gençliğe her zaman önem verdiğini ve imkanlar ölçüsünde spora ve sporcuya verdiği desteği artırarak devam ettireceğini kaydetti.
Ziyaretin sonunda ASKF Başkanı Küçüksağrıcı, Başkan Bozkurt’a teşekkür plaketi takdim etti.

Bakmadan Geçme