ASKF liglere isim sponsoru arıyor

�-2024 futbol sezonunda liglerimize isim sponsoru arıyoruz” başlığı ile duyuru yapan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, kurum, kuruluş ve firmaları Afyonkarahisar amatör sporuna ekonomik destek için sponsorluğa davet etti

Haber

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 11 lige isim sponsorluğu vermek için duyuru yaptı. Yapılan duyuruda kulüplere ekonomik destek olmak isteyen kurum, kuruluş ve firmalara çağrı yapan ASKF, “2023-2024 futbol sezonunda ilimizde  organize edilecek olan liglere katılacak amatör takımlarımıza ekonomik destek sağlamak,liglerimizi daha rekabetçi bir ortama taşımak,amatör sporun yaygınlaştırılmasına öncülük etmek  amacıyla  sponsor arıyoruz. İlimizde düzenlenecek olan başta Süper amatör lig, 1. amatör lig,2. amatör lig ,U-11, U-12,U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-18 liglerine ayni ve nakdi yardım yapabilecek ve liglere ayrı ayrı veya hepsine isim vermek isteyen kurum,kuruluş ve firmaları Afyonkarahisar amatör sporuna ekonomik  destek için sponsorluğa davet ediyoruz. Yapılacak sponsor anlaşmaları ile kulüplerimiz daha rahat ortamda liglerdeki mücadelelerini sürdürecek,kulüplerinde daha fazla sporcu  bulundurmaları sağlanmış olacak,ayrıca, düzenlediğimiz liglere daha fazla sayıda kulüp ve daha fazla sporcu katılımı sağlanacaktır. Sponsorluk konusunda istekli olan kurum,kuruluş ve firmaların Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna  başvurmaları önemle duyurulur.” ifadelerine yer verdi.

ASKF’nin duyurusunda gelir ve kurumlar vergisi kanununa göre, sponsorluk harcamalarının amatör spor dallarında tamamının vergi matrahından indirilmesine imkan bulunduğunu da aktardı. Açıklama da sponsorluk gelirlerinin tamamı  lige katılan kulüplerin ihtiyaçlarına kullanılacağına da yer verildi.

Bakmadan Geçme