• Haberler
  • Genel
  • ASKF Genel Kurul’a gidiyor – Kocatepe Gazetesi

ASKF Genel Kurul’a gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 13. Genel Kurulu yapılacak 17 Ağustos Pazar günü Garden Kale Otel’de yapılacak olan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 13’üncü genel kurulunda divan Başkanlığı heyetinin teşekkülü, Yönetim Kurulu Başkanının açılış konuşması, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve ibrası, Gelir – Gider Hesap Hulasasının Okunması ve İbrası, Denetim kurulu Faaliyet Raporunun [&hellip]

ASKF Genel Kurul'a gidiyor

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 13. Genel Kurulu yapılacak

17 Ağustos Pazar günü Garden Kale Otel’de yapılacak olan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 13’üncü genel kurulunda; divan Başkanlığı heyetinin teşekkülü, Yönetim Kurulu Başkanının açılış konuşması, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve ibrası, Gelir – Gider Hesap Hulasasının Okunması ve İbrası, Denetim kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve ibrası, 2015-2016-2017 Yılları Tahmini Bütçenin Okunması ve İbrası, yeni yönetim, denetim ve diğer kurul üyelerinin seçimi yapılacak.
Öte yandan birinci toplantıda çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantı 24 Ağustos Pazar günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme