Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASKF bayan futbolcuları unutmadı

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi Afyonkarahisar’ı 3. Ligde temsil edecek, tek bayan futbol takımı olan Afyon İdman Yurdu takımı antrenör ve oyuncularını ziyaret etti

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz yıl temelleri atılan ve bölgesel lig mücadeleleri sonunda 3. Ligde mücadele etme hakkı kazanarak bu sezon ilimizi Bayanlar Futbol 3. Ligi’nde temsil edecek olan Afyon İdman Yurdu yeni sezon hazırlıklarını Kocatepe Spor Kompleksinde sürdürdü. Teknik Adam Adnan Kasabalı yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Afyon İdman Yurdu Bayan Futbol takımını ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
Antrenman sonrasında sporcularla bir araya gelen ASKF Başkanı Küçüksağrıcı; “Bir çok yaygın spor dalı bulunmasına karşılık zor bir branş olan futbolu tercih etmişsiniz. Özgüveninizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Türkiye’da bayan futbolu yaygınlaşmaya başladı. Bizlerde 15 yıl önce böyle bir takım kurmayı düşündük ancak muhafazakar bir şehir olan Afyonkarahisar’da bu hamleyi hayata geçirememiştik. Bugün şehrimizin bir bayan futbol takımı ve sporcuları var. Sizler bizim için çok değerlisiniz ve inşallah tüm algıları sizler aracılığı ile kırmayı başarırız” dedi.
ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı’nın konuşmasının ardından yönetim kurulu tarafından futbolculara baklava ikram edilerek yeni sezonda 3. Ligde başarı dilekleri iletildi.