ASKF 25’inci yılını coşkuyla kutladı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 25. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle 2010-2011 futbol sezonunda Afyon amatör futbol liglerinde şampiyon olan takımlar için geleneksel olarak düzenlediği geceye spor camiasının yanı sıra siyasiler de katıldı ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ile yönetim kurulunun organize ettiği Başarıyı Kutlama Gecesi, Cuma gecesi Garden Kale Otel’de yapıldı. Afyon amatör liglerinde şampiyon olan takımlar [&hellip]

ASKF 25'inci yılını coşkuyla kutladı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 25. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle 2010-2011 futbol sezonunda Afyon amatör futbol liglerinde şampiyon olan takımlar için geleneksel olarak düzenlediği geceye spor camiasının yanı sıra siyasiler de katıldı

ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ile yönetim kurulunun organize ettiği Başarıyı Kutlama Gecesi, Cuma gecesi Garden Kale Otel’de yapıldı. Afyon amatör liglerinde şampiyon olan takımlar için düzenlenen ‘Başarıyı kutlama Gecesi’nin geçmiş yıllardaki düzenlenen gecelerden ayrılan tarafı ise federasyonun 25’inci yılının kutlaması olmasıydı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen geceye, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Sait Açba, AK Parti Milletvekili Ahmet Koca, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte spor taban birliklerinin yöneticileri ve çok sayıda sporcu ve kulüp yöneticisi katıldı.
Afyon’un en büyük sivil toplum örgütü
ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, yemeğin açılış konuşmasında; 1986 yılında kurulan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bugün 25’inci yılını kutladığını belirterek, bugün Afyonkarahisar’ın en büyük sivil toplum örgütü olduklarını belirtti. ASFK Başkanı Küçüksağrıcı konuşmasında ASKF’nin kurulmasında ön ayak olan Onursal Başkan İsmail Bursalıoğlu’nun çok zor şartlar altında maddi imkansızlıklar çerçevesinde kurulan federasyonun bugünlere gelmesinde büyük emeği olduğunun altını çizdi. ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı’nın konuşması sırasında duygulandığı ve Onursal Başkan İsmail Bursalıoğlu’nun da gözyaşlarını tutamadığı dikkatlerden kaçmadı.
Federasyonun kuruluşunda emeği
geçen spor aşıkları unutulmadı
ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcını’nın konuşmalarından sonra sinevizyon gösterisiyle, ASKF’nin geçmişten bugüne yaptığı icraatlar hatırlatıldı. ASKF’nin kuruluşunda emeği geçen spor adamları da sinevizyonda unutulmadı. Afyonkarahisar sporuna hizmet eden ve hayatını kaybeden, antrenör, hakem ve futbolcular da sinevizyon gösterisinde yer buldu.
Protokol spora destek sözü verdi
Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Sait Açba, AK Parti Milletvekili Ahmet Koca, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, gece de kısa birer konuşma yaptı. Protokol üyeleri, Afyonkarahisar’da sporun her geçen günm ileriye gittiğini, bunun en güzel kanıtının Sandıklı Belediyespor’un 3. Lig’e yükselmesi ve Afyonkarahisarspor’un da şampiyonluğa oynayan bir takım olması olduğunu ifade ettiler. Spora verdikleri desteğin artarak devam edeceğini söyleyen protokol üyeleri daha sonra Afyon amatör futbol liglerinde başarılı olan sporculara ve takımlara kupa ve şiltlerini takdim etti.

Bakmadan Geçme