ASKF 󈧝’inci Kuruluş Yılını’ kutluyor

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 25’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 25’inci kuruluş yılını kutlamaya hazırlanıyor. 1986 yılında kurulan ve şu anda Afyonkarahisar Amatör futbol kulüplerine hizmet veren ASKF, bu yıl 25 yaşını dolduracak. Bu nedenle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri de bu yıla özel programlar yapmaya hazırlanıyor. İlk [&hellip]

ASKF '25'inci Kuruluş Yılını' kutluyor

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 25’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 25’inci kuruluş yılını kutlamaya hazırlanıyor. 1986 yılında kurulan ve şu anda Afyonkarahisar Amatör futbol kulüplerine hizmet veren ASKF, bu yıl 25 yaşını dolduracak. Bu nedenle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri de bu yıla özel programlar yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak bu hafta sonu her yıl düzenlenen ASKF Gecesi, daha kapsamlı ve gösterişli olacak. Garden Kale Otel’de düzenlenecek geceye çok sayıda protokol üyesi de davetli. Aynı zamanda ‘Başarıyı Kutlama Gecesi’ etkinliği de bu gece yapılacak. Afyonkarahisar amatör liglerinde şampiyon olan takımlar, kupaları bu gece takdim edilecek.
25’inci yıla özel sinevizyon gösterisi
Afyonkarahisar Amatör Futbol liglerinde şampiyon olan takımlar bu gece de kupalarına kavuşacaklar. Aynı zamanda 2011 yılının ASKF’nin kuruluşunun 25’inci yılı olması nedeniyle, sinevizyon gösterisi yapılacak. Sinevizyonda, ASKF’nin kuruluşunda emeği geçenlerin isimleri ve fotoğrafları, hayatları yer bulacak.
Cuma günü kupalar verilecek
ASKF’nin kuruluş yıl dönümü etkinlikleri, Başarıyı Kutlama Gecesi ile başlayacak. Ancak sadece geceyle sınırlı kalmayacak. Bu gecenin akabinde ilerleyen günlerde çeşitli turnuvalarla 25’inci yıl etkinlikleri yıl boyunca devam edecek.
Geceyle kalmayacak
Cuma gecesi Garden Kale Otel’de düzenlenecek ‘Başarıyı Kutlama Gecesi’ programı saat 19.30’da başlayacak. Konu hakkında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan şu açıklama yapıldı: “Federasyonumuzun 25’inci Kuruluş Yıldönümü münasebeti ve, 2010-2011 Futbol Sezonu’nda ilimiz amatör liglerinde şampiyon olan takımlarımız için geleneksel olarak düzenlediğimiz Başarıyı Kutlama Gecesi Cuma akşamı Garden Kale Otel’de yapılacaktır.”

Bakmadan Geçme