Askeri Birlik ve yerli otoyu istiyoruz

AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na son yıllarda gelenek hâline geldiği gibi, Afyonkarahisar ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan Referandumu’nun ardından ilk kez AK Parti Genel Başkanı olarak İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na başkanlık edecek.İKİNCİ ÜNİVERSİTE VE SANAYİ İÇİN EMRE AMADEYİZ.ZAFER HAFTASI’NDA DAVETLİMİZSİNİZAfyonkarahisarlılar olarak, Devlet ricali ve AK Parti Kurmay heyetini ilimizde ağırlamaktan [&hellip]

AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na son yıllarda gelenek hâline geldiği gibi, Afyonkarahisar ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan Referandumu’nun ardından ilk kez AK Parti Genel Başkanı olarak İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na başkanlık edecek.
İKİNCİ ÜNİVERSİTE VE SANAYİ İÇİN EMRE AMADEYİZ.
ZAFER HAFTASI’NDA DAVETLİMİZSİNİZ
Afyonkarahisarlılar olarak, Devlet ricali ve AK Parti Kurmay heyetini ilimizde ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getirirken, şehrimizle ilgili bazı talepleri de Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ediyoruz. İşte şehrimizin talepleri:
-İkinci Üniversite: Afyonkarahisar, ikinci üniversite ile kalkınmasını hızlandıracaktır. Bu çerçevede şehrin yol haritasına uygun Tarım, Gıda, Termal ve Turizm eksenli bir üniversite kurulması yararlı olacaktır.
-Yerli otaya talibiz: Afyonkarahisar, yerli otomobil (bütünüyle fabrika ya da otomobilin parçaları) için gayretli bir vilayet. Bu konuda verilecek her emre amadeyiz. Bu gayretin boşa çıkmaması için Afyonkarahisar ve çevresinde ağır sanayiye yönelik adımların atılması için destek ve himmetlerinizi bekliyoruz.
-Askeri Birlik: Afyonkarahisar’ın ekonomisinin gelişmesi için büyükşehirlerdeki bir askeri birliğin ilimize kaydırılması, şehirde hareketlilik meydana getirecektir. Afyonkarahisar ve ilçelerindeki hektarlarca arazi yeni askeri birliklere ev sahipliği yapmak için kucak açmış, emirlerinizi beklemekte.
-Zafer Havaalanı: Zafer Havaalanı’ndan İstanbul’a, günde tek uçuş gerçekleşiyor. Bu uçuş sayısının artması ve diğer uzak illere de seyahat imkanı sağlanması, turizme katkı sağlayacaktır.
– Zafer Haftası’nda Kocatepe’ye davetlisiniz: Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, kahramanlık destanlarının yazıldığı Büyük Taarruz, İstiklal Harbi ve Kocatepe zirvesi, Devlet ricalinin ilgisini bekliyor. Zafer Haftası kutlamalarına ve şehitliklerimize zat-ı devletlerinizce Zafer Haftası’nda yapılacak ziyaretle şehitlerimizin ruhu şad olacak. Büyük Taarruz’un başladığı Kocatepe’nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetleri çerçevesinde daha çok tanıtılması, şehirdeki yerli ve yabancı turist sayısını artıracak, şehir ekonomisine hareketlilik getirecek. Zafer Haftası’nda sizin reisliğinizde Devlet ricalini Kocatepe’ye bekliyoruz.
-Kentsel Dönüşüm: Afyonkarahisar’ın bir kısmı birinci, bir kısmı ikinci derece deprem kuşağında. Kentsel Dönüşüm planlamaları yapıldı ama uygulamaya geçilemiyor. Bu nedenle Kentsel Dönüşüm ile ilgili ödeneğin sağlanması ve bu bağlamda çalışmaların başlatılması talep ediliyor.

Bin 244 gün sonra başkanlık edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bin 244 gün sonra katılacağı AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na ilk kez
“cumhurbaşkanı ve parti genel başkanı” sıfatıyla başkanlık edecek

AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 22 kez Erdoğan, 2 kez Davutoğlu, bir kez ise Yıldırım başkanlığında yapıldı. İlk kez partinin kurucu üyelerinin de davet edildiği, hafta sonu gerçekleştirilecek toplantının ana gündem maddeleri arasında AK Parti 6. Olağan Kongresi süreciyle IKBY’deki gayrimeşru referandum yer alacak.

Bakmadan Geçme