Asırlık Çınarlar kitabı tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akbay ve Belediye Başkan Fatih Kayacan ile BOLDAV yetkililerin de hazır bulunduğu tanıtım toplantısı Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.Daha önce Bolvadin 24 Eylül Gazetesi'nde yayınlanan röportajların bir araya getirilmesiyle oluşan kitabın tanıtımı geniş bir kitleye yapıldı. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, böylesi eserlerin hazırlanmasının emek istediğini söyledi.Kayacan “Sait Ekici hocamız gerçekten büyük bir emekle bu [&hellip]

Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akbay ve Belediye Başkan Fatih Kayacan ile BOLDAV yetkililerin de hazır bulunduğu tanıtım toplantısı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.
Daha önce Bolvadin 24 Eylül Gazetesi’nde yayınlanan röportajların bir araya getirilmesiyle oluşan kitabın tanıtımı geniş bir kitleye yapıldı. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, böylesi eserlerin hazırlanmasının emek istediğini söyledi.
Kayacan; “Sait Ekici hocamız gerçekten büyük bir emekle bu eserin kütüphanelerimize kazandırılmasını temin etmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme