• Haberler
  • Gündem
  • Asılsız şehit haberlerine inanmayın – Kocatepe Gazetesi

Asılsız şehit haberlerine inanmayın – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, 4 Şubat 2018 tarihinde 'Afyon'da şehidimiz var' başlıklı yalan habere atıfta bulundu.Sosyal medya da ki bu haberin asılsız olduğunu vurgulayan İsmail Kumartaşlı şunları ifade etti: '4 Şubat tarihinde sosyal medya da yer verilen bu haberler asılsızdır. Şehitlerimiz Osmaniye ve [&hellip]

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, 4 Şubat 2018 tarihinde “Afyon’da şehidimiz var” başlıklı yalan habere atıfta bulundu.
Sosyal medya da ki bu haberin asılsız olduğunu vurgulayan İsmail Kumartaşlı şunları ifade etti: “4 Şubat tarihinde sosyal medya da yer verilen bu haberler asılsızdır. Şehitlerimiz Osmaniye ve Yozgat’tandır. Bir ağır yaralı askerimiz ise Mersinli’dir. Halkımızdan özellikle ricamız her haberi araştırmadan, emin olmadan paylaşmamalarıdır. Bölge de görev yapan askerlerimizin aileleri ve şehit ailelerimizin yürekleri ağzında. Farkında olmadan o insanlar üzülüyor, korkutuluyor. Bu çok büyük bir vebaldir. Bu vesile ile şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun.”

Bakmadan Geçme