'Aşılamada iyiyiz, yüzde yüzü yakalayamadık'

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, küresel salgınla mücadelede aşılamada Afyonkarahisar'ın iyi durumda olmakla birlikte, yüzde yüzlük aşılama oranını yakalayamadığını belirtti   Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Covid-19 aşılamasında şehir genelinin iyi durumda olduğunu, bu yıl zengin içerikli bir Ramazan programının icra edileceğini vurguladı. 'AŞILAMADA İYİ DURUMDAYIZ' Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan-ı Şerif'in hayırlara vesile olmasını diledi. [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, küresel salgınla mücadelede aşılamada Afyonkarahisar’ın iyi durumda olmakla birlikte, yüzde yüzlük aşılama oranını yakalayamadığını belirtti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Covid-19 aşılamasında şehir genelinin iyi durumda olduğunu, bu yıl zengin içerikli bir Ramazan programının icra edileceğini vurguladı.
“AŞILAMADA İYİ DURUMDAYIZ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ramazan-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını diledi. Zeybek, “Allah sağlık ve afiyetle Covid-19’dan uzak bir Ramazan ayı geçirmeyi hepimize nasip etsin. Küresel salgın tam manasıyla geçmediğinden toplantı salonunda sosyal mesafeye dikkat edilerek oturma düzenine uyulmaktadır. Covid-19 aşılamasında Afyon gerçekten iyi durumda ama yüzde yüz orana ulaşmadı.” dedi.
“RAMAZAN AYINDA ETKİNLİKLER ARALIKSIZ
DEVAM EDECEK”
Zafer Meydanı’ndaki etkinliklerin İkindi namazından sonra başlayacağını ifade eden Zeybek, “İkindi namazından iftara kadar Ramazan sohbetleri, ilahiler şeklinde olacak. İftardan teravih namazına kadar çocuklara yönelik gölge oyunları gösterimi sunulacak. Teravihten sonra özgün müzik, ilahiler ve sohbetlerin yapılacağı güzel bir program hazırlandı. Türkiye çapında ihali ve özgün müzik söyleyen sanatçılar programa davet edildi. 30 Ramazan boyunca meydan da etkinlik gerçekleştirilecek.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme