Asfalt ihalesi tamam – Kocatepe Gazetesi

İhale sözleşmesi 27 Ağustos 2018 tarihinde imzalanacak sıcak asfalt atım işi 28 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak..Yaklaşık maliyeti 5.818.795,50 TL olan ihalenin iş süresi 85 gün olarak belirlendi.İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Doğalgaz çalışmalarından dolayı ilçemizdeki yollar hasar görmüştü bugün gerçekleştirilen ihale ile Afyon ve Ankara Caddelerine sıcak asfalt atacağız. Sıcak asfalt çalışmaları Ağustos sonu gibi [&hellip]

İhale sözleşmesi 27 Ağustos 2018 tarihinde imzalanacak sıcak asfalt atım işi 28 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak..Yaklaşık maliyeti 5.818.795,50 TL olan ihalenin iş süresi 85 gün olarak belirlendi.
İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “Doğalgaz çalışmalarından dolayı ilçemizdeki yollar hasar görmüştü bugün gerçekleştirilen ihale ile Afyon ve Ankara Caddelerine sıcak asfalt atacağız. Sıcak asfalt çalışmaları Ağustos sonu gibi başlayacak ve inşallah kısa sürede tamamlanacak. Doğalgaz çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından ara cadde ve sokaklarımızı da kilitli parke ile kaplayacağız. İlçemizin sorunlarını çözmek adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sıcak asfalt işinin ilçemize kazandırılmasında başta Bakanımız Prof. Dr. Sn. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunseven ve İl Genel Meclis Başkanımız Salih Sel olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum Allah razı olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme