Asfalt hırsızları yakalandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü 155 hattına gelen bir ihbara göre asfalt yapıştırıcısı olarak Afyonkarahisar İl Özel İdare Müdürlüğüne teslim edilmek üzere getirilen 1 tanker malzemenin firma görevlileri ve özel idare görevlilerince tankerin dolu ağırlığını tespit etmek üzere Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait kantarda tankerin dolu ağırlığı tespit edildi.BOŞ TANKERE DOLU ARACINPLAKALARINI TAKMIŞLARDolu tankerin Özel İdare Müdürlüğünün depolarına [&hellip]

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü 155 hattına gelen bir ihbara göre; asfalt yapıştırıcısı olarak Afyonkarahisar İl Özel İdare Müdürlüğüne teslim edilmek üzere getirilen 1 tanker malzemenin firma görevlileri ve özel idare görevlilerince tankerin dolu ağırlığını tespit etmek üzere Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait kantarda tankerin dolu ağırlığı tespit edildi.
BOŞ TANKERE DOLU ARACIN
PLAKALARINI TAKMIŞLAR
Dolu tankerin Özel İdare Müdürlüğünün depolarına boşaltma yaptığı esnada firma görevlilerince dolu tankerin boşaltım vanasını az açarak bir miktar asfalt yapıştırıcısı malzemeyi boşalttıkları ve tankerin tamamı boşaltılmış gibi gösterildi. Tankerin boş ağırlığının tespit edilmesi için İl Özel İdare Müdürlüğünden ayrıldılar. Kantara giderken firma görevlilerince kendilerini bekleyen aynı marka model ve renkteki boş bir tankere ait plakaları değiştirerek kendilerini boş olarak bekleyen tankere dolu aracın plakalarını taktılar. Boş olan tankeri kantara sokarak dolu tankerin tamamını boşaltmış gibi gösterdiler.
TANKERLERE EL KONULDU
Olaya karıştıkları tespit edilen 2 şüpheli kişi İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma neticesinde yakalanırken olayda kullanılan 2 tankere el konuldu.
Şüpheli kişiler hakklarında yapılan soruşturmanın tamamlanması neticesinde Adli Mercilere sevk edilirken yapılan sorgulamaları neticesinde çıkarıldıkları mahkemece 1 kişi Adli Kontrol Şartı ile salınırken 1 kişi ise tutuklanarak Afyonkarahisar Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Bakmadan Geçme