Asena’nın eşi Hasan Dere kimdir

Asena’nın eşi Hasan Dere kimdir ne iş yapıyor kaç yaşında

Haber
Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Oryantal Asena, bir süre sonra eşi Hasan Dere’nin canlı yayına katılmasıyla şaşkına döndü. Asena, eşi hakkında bilinmeyenleri ilk kez anlattı.
Asena’nın eşi Hasan Dere kimdir ne iş yapıyor kaç yaşında
Kestirdiği kısa saçlarıyla son günlerin çok konuşulan ismi 42 yaşındaki Asena, 2017 yılında hayatını birleştirdiği Hasan Dere hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Asena’nın katıldığı canlı yayına, bir süre sonra eşi de dahil olunca eğlenceli anlar yaşandı.

“Hasan’ı ilişkimizin 4.gününde telefonuma ‘kocam’ diye kaydettim” diyen eski oryantal “Onu ilk gördüğümde ‘bu adam benim çocuklarımın babası olacak’ dedim” diye konuştu.

Asena’nın eşi Hasan Dere kimdir ne iş yapıyor kaç yaşında
Saçlarımı görünce şok geçirdi: Eşinin, yeni saçlarını görmesi üzerine bir şok geçirdiğini belirten Asena, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Evlendikten sonra daha fazla ütü yapıyorum. Kısa saçımla insanlar beni daha fazla tanıyorlar şaşırıyorum. Yüzüme botoks yaptırıyorum ama dolgu gibi şeylerim yok. Almanya’da son zamanlarda ama bir bakımıma ağırlık verme alışkanlığı edindim.”

Oyuncu olmasını isterdim: “Bazen eşime diyorum ki sende bu piyasada ol yakışır sana. Eşimin oyuncu olmasını çok isterdim. Hiç korkmam eşim ünlü olursa etrafını kadınlar sararsa diye çünkü ben de ünlüyüm.”

En romantik anları ‘boks’ yaptıkları an: Canlı yayında özel hayatlarından da bahseden ikili, “Bizim en romantik anımız birlikte boks yapmamız.” ifadelerine yer verdi. Ayrıca Hasan Dere, eşiyle aralarında sağlıklı bir kıskançlık var olduğunu söyledi.

Yakışıklı ama kesin problemlidir: Asena, eşi Hasan Dere ile kendisini Semiha Yankı’nın tanıştırdığını da canlı yayında açıkladı. Hasan’ı gördüğünde ‘Çok yakışıklı ama kesin problemlidir’ dediğini belirten Asena, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı:

Tartışmaları: Biz genelde hep yemekle ilgili tartışırız. Eşim Tarsuslu tabi üzerine mutfak yok bende o yemekleri yapamıyorum tartışmamız en çok o yüzden oluyor.

Evli olduğu ortaya çıkmıştı: Öte yandan Hasan Dere, Asena ile ilk tanıştıkları zaman evli olmasıyla gündeme bomba gibi oturmuştu. Dere, eski eşinden boşanıp Asena ile evlenmişti.

Dere, 1973 yılında Almanya’nın Dortmund şehrinde 6 kişilik bir ailenin 4. çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 50 yaşındadır.

Dere, bir süre sonra Almanya’dan ayrılıp Yunanistan’a yerleşmiş ve uzun süre burada ikamet etmiştir.

Ne iş yapıyor?: Hasan Dere, Yunanistan’da kazandığı tecrübeler ve iş deneyimleri sayesinde Almanya’da hem Türklere hem de yabancılara hitap eden restoran ve balo salonu konseptindeki mekanı hizmete açmıştır.

Dortmund’da bir ilk olması sebebi ile oldukça rağbet gören salon, aynı zamanda Hasan Dere’nin başarısını daha üst seviyelere taşımıştır.

Hasan Dere, Almanya ve Yunanistan’ın ardından İstanbul’a yerleşmiş ve zamanının büyük kısmını İstanbul’da geçirmeye başlamıştır.

Bakmadan Geçme