ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Afyon'a Gelecek

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol'un müsait olduğu bir zamanda Afyonkarahisar'a gelerek ATSO'da sunum yapacağını söyledi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin (ATSO) 2024 yılının Eylül Ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in idaresinde, ATSO Meclis Salonu’nda düzenlendi. 

ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Afyon'a Gelecek

“19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ GİBİ ANLAMLI BİR GÜNDE TOPLANDIK”

Toplantının açış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, 19 Eylül Gaziler Gününü kutlayarak sözlerine başladı. Çelikten, “Tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum. 19 Eylül Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e de Gazilik unvanının verildiği gündür. Bu nedenle çok anlamlı bir günde toplanıyoruz. Gazi ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Bu ay ki toplantımıza ASELSAN Genel Müdürü Sayın Ahmet Akyol teşrif edecekti.  Cumhurbaşkanımızın programı ve aynı zamanda da İç Güvenlik Ekipmanları Fuarı olması nedeniyle katılamadı. Bu nedenle herkese çok selamları var.

ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Afyon'a Gelecek

Müsait olduğu bir tarihte inşallah Afyonumuzda olacak. Son 1 aydır Zafer Haftası, Motofest ve aynı zamanda ATSO Spor oyunları nedeniyle yoğun programlar gerçekleştirdik. İlimizin kurtuluş günü ve Zafer haftasında Afyon’da üst düzey temsilcileri ağırladık ve onlar ile dolu dolu programlar yaptık. 6 Şubat 2023 depreminde 11 ilin etkilendiği o bölgede koordinatör Vali olarak görev yapan, özellikle Hatay’da koordinatör Vali olarak görev yapan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı çok güzel çalışmalar yapmış.

ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Afyon'a Gelecek

O tarihlerde de Afyon’daki iş insanlarımızı da toparlayarak Kadınana İlkokulu’nu geçtiğimiz haftalarda açtık. Bu nedenle Afyonlu iş insanları olarak gurur duyuyoruz. Özellikle çok yardım edenlerin isimlerini zikretmemde fayda var.

ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Afyon'a Gelecek

Çünkü bunların motive edici olması gerektiğine inanıyorum. Sayın merhum Orhan Yavuz başta olmak üzere Adnan Demirel, Şuayip Demirel, İbrahim Alimoğlu gibi esnaf ve sanatkârlar odasındaki tüm esnaflarımızın toplanması ile beraber Afyonumuz adına güzel bir okul olan Kadınana İlkokulu açıldı. Bu nedenle Hatay Valimiz başta olmak üzere İskenderun kaymakamımız da çok büyük ilgi gösterdi. Açılışımız da güzel geçti Allah’a şükür.” dedi.

ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Afyon'a Gelecek

“6 ŞUBAT DEPREMİNDE EN FAZLA VEFAT EDENLER HATAY İLİNDE”

Hatay’da yapılan açılışta ki gözlemlerini aktaran Çelikten, sözlerini şöyle tamamladı: “Hatay’da en çok gördüğümüz olay şu; bu depremde hayatını kaybedenlerin en fazla Hatay’da olduğunu, dolayısıyla daha çok engelli kalan ve sakat kalanların da Hatay ilinde olduğunu gördük.

 Özellikle 6.800 tane yetim olduğunu, anne ve babası olmadan 6.800 tane çocuğa Hatay Valiliği tarafından bakıldığı ve korunduğu bilgilerini aldık. Türk milleti kenetlendiği zaman işin içinden çıkamayacağı herhangi bir şey yok. Ama çok çalışmamız gerekiyor. Bir olmamız gerekiyor.”

ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Afyon'a Gelecek

EKREM DEMİREL FAALİYET SUNUMU YAPTI

Toplantının ikinci, üçüncü ve dördüncü gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi. Toplantının ikinci gündem maddesinde yer alan 2024 yılı Ağustos ayı karar özetleri oy birliği ile onaylandı.  2024 yılı Ağustos ayı hesap hülasası ve güzellik salonu işletmeleri azami fiyat tarifesi oy birliği ile onaylandı.

ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Afyon'a Gelecek

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, Yönetim Kurulu’nun Ağustos-Eylül 2024 faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Dilek ve Temenniler kısmında; ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, gündemdeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer, Meclis Üyeleri Mesut Tabak, Ahmet Hikmet Dönerkaya, Alaaddin Çağlayan ve Ali İhsan Çiloğlu lobi talebi, görüş ve önerileri için söz aldı.

ASELSAN Genel Müdürü Akyol, Afyon'a Gelecek

Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten gelen soruları ve cevaplandırdı.  ATSO Meclis Başkanı Mustafa Çelikten, Meclis Üyeleri’ne katılımları dolayısıyla teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

Bakmadan Geçme