ASDER ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

Adaleti Savunanlar Derneği'nin (ASDER) 2000 yılında kurulduğunu hatırlatan İl Başkanı Arif Ören, il yönetimi olarak Derneğin Onursal Başkanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ziyaret ettiklerini belirtti.İLK ZİYARET ONURSAL BAŞKANAToplumumuzun adalet arayışına destek olmak amacıyla 2000 yılında kurulan derneğin Afyon İl Yönetimi olarak bilgilendirme ve tanıtım ziyaretlerini sürdürdüklerini kaydeden Ören '9 Mart Perşembe günü Sayın [&hellip]

Adaleti Savunanlar Derneği’nin (ASDER) 2000 yılında kurulduğunu hatırlatan İl Başkanı Arif Ören, il yönetimi olarak Derneğin Onursal Başkanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ziyaret ettiklerini belirtti.
İLK ZİYARET ONURSAL BAŞKANA
Toplumumuzun adalet arayışına destek olmak amacıyla 2000 yılında kurulan derneğin Afyon İl Yönetimi olarak bilgilendirme ve tanıtım ziyaretlerini sürdürdüklerini kaydeden Ören; “9 Mart Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı ve ASDER Onursal Başkanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki makamında ziyaret ettik. Ziyaret sırasında çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verildi. Derneğimizin Onursal Başkanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi derneğin kuruluş amaçları ve 28 Şubat sürecine yönelik tecrübelerini aktararak, içinde bulunduğumuz sürecin önemine yönelik istişare ettik” dedi.
SİYASİLER DE ZİYARET EDİLDİ
Bilgilendirme ve tanıtım ziyaretlerini TBMM, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda yürüttüklerini belirten Ören; “AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Hatice Dudu Özkal, Ali Özkaya, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı’yı makamlarında ziyaret ettik. Kendilerine derneğimizin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdik” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerde Afyon ASDER İl Başkanı Arif Ören’le birlikte; Yakup Saban, Muharrem Berk, Mevlüt Yavuz hazır bulundu.

Bakmadan Geçme