Aşçılar Takımı AKÜ’nün gururu oldu

Kocatepe Aşçılar Takımı'nda yer alan öğrencilere Afyon MYO Müdürü Doç Dr. İhsan Cemil Demir tarafından başarı belgelerinin verildiği törende öğrenciler de Demir'e günün anısına aşçı üniforması hediye etti. Demir, Kocatepe Aşçılar Takımı'nın AKÜ'nün ismini ulusal ve uluslararası yarışmalarda zirveye taşıdığını ifade ederek başarıların devamını diledi.Kocatepe Aşçılar Takımı 2015-2016 akademik yılı içerisinde katıldığı yarışmalardan 2 Jüri [&hellip]

Kocatepe Aşçılar Takımı’nda yer alan öğrencilere Afyon MYO Müdürü Doç Dr. İhsan Cemil Demir tarafından başarı belgelerinin verildiği törende öğrenciler de Demir’e günün anısına aşçı üniforması hediye etti. Demir, Kocatepe Aşçılar Takımı’nın AKÜ’nün ismini ulusal ve uluslararası yarışmalarda zirveye taşıdığını ifade ederek başarıların devamını diledi.
Kocatepe Aşçılar Takımı 2015-2016 akademik yılı içerisinde katıldığı yarışmalardan 2 Jüri Özel Ödülü, 1 Yılın Altın Şefi Kupası, 1 Altın Kep Kupası ve 1 Yılın En İyi Üniversitesi Altın Kep Kupası’nı kazanırken; bireysel olarak ise 7 altın madalya, 25 gümüş madalya, 24 bronz madalya ve 9 merit ödülü olmak üzere toplamda 70 ödüle layık görüldü. 20 kişiden oluşan ve takım kaptanlığını Öğretim Görevlileri Tansu Çelik ve Erkan Çelik’in yaptığı ‘Kocatepe Aşçılar Takımı’ ayrıca Universiade 2016’da Üniversitelerarası Aşçılık Şampiyonluğunu kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme