• Haberler
  • Genel
  • Asayiş’te “Özel” fırtına – Kocatepe Gazetesi

Asayiş’te “Özel” fırtına – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel’in göreve başlamasının ardından şehir merkezindeki asayiş uygulamalarında artış sağlandı. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan bu çalışmalar sayesinde bir çok zanlı hakkında yasal işlem yapıldı İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada son günlerde şehir merkezinde sürdürülen asayiş çalışmalarının sonuçları hakkında bilgi verildi. Buna göre 62 bin lira dolandıran bir kişi, bir evden hırsızlık [&hellip]

Asayiş'te "Özel" fırtına

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel’in göreve başlamasının ardından şehir merkezindeki asayiş uygulamalarında artış sağlandı. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan bu çalışmalar sayesinde bir çok zanlı hakkında yasal işlem yapıldı

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada son günlerde şehir merkezinde sürdürülen asayiş çalışmalarının sonuçları hakkında bilgi verildi. Buna göre 62 bin lira dolandıran bir kişi, bir evden hırsızlık yapan 3 kişi, Sanayi sitesinden hırsızlık yapan 1 kişi, çalıntı motosikletle bayanlara cinsel saldırıda bulunan 2 kişi, çocukların cep telefonunu gasp eden 2 kişi hakkında yasal işlem uygulandı.
Yasal işlem yapılan olaylarla ilgili olarak şu bilgiler verildi:
62 BİN LİRA DOLANDIRAN ŞAHIS YAKALANDI
24.05.2014 günü İlimiz Otogarında kendisini polis olarak tanıtan bir şüpheli, müştekiye polis olduğunu söyleyip üzerinde ve aracında arama yapacağını ve üzerinde para olup olmadığını sormuş, müştekinin üzerinde 62.000 TL parasının olduğunu söylemiş, şüpheli paraların seri numarasını yazmak bahanesi ile paraları alıp kaçması üzerine 15.06.2014 günü şüpheli Ankara Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanması sağlanmış aynı gün hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte Ankara Adli Mercilerine sevki sağlanmıştır.
İKAMETGAH
HIRSIZLARI YAKALANDI
14.06.2014 günü akşam saatlerinde İlimiz Cumhuriyet Mahallesinde bulunan bir ikamete giren (3) şüpheli çalmış oldukları (1) adet keman ve bilgisayar mausu ile birlikte yakalanmışlar, ele geçirilen keman ve bilgisayar mausu müştekiye teslim edilmiş, şüpheliler hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte İlimiz Adli Mercilerine sevk edilmişlerdir.
SANAYİ’DEN
JENERATÖR ÇALDI
13.06.2014 günü İlimiz 2. Küçük Sanayi Sitesinde bulunan bir işyerine giren (1) şüpheli şahıs çalmış olduğu jeneratör ile birlikte yakalanmış, ele geçirilen jeneratör müştekiye teslim edilerek şüpheli hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte İlimiz Adli Mercilerine sevk edilmiştir.
MOTOSİKLET ÇALIP,
BAYANLARA SARKTILAR
10.06.2014 günü saat:22.45 sıralarında İlimiz Yeşilyol Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen (2) bayan müştekiye cinsel saldırıda bulunan motosikletli (2) şüpheli yapılan araştırma sonucu aynı gün suçta kullanılan motosiklet ile birlikte yakalanmışlar, olayda kullanılan motosikleti olaydan önce çaldıkları tespit edilmesi üzerine, motosiklet müştekisine teslim edilmiş, her (2) şüpheli hakkında Cinsel Saldırı ve Hırsızlık suçlarından çıkarıldıkları İlimiz Adli Mercilerince tutuklanmışlardır.
ÇOCUKLARIN CEP
TELEFONLARINI
GASP ETTİLER
15.06.2014 günü saat:18.30 sıralarında Afyonkarahisar İl Merkezinde yaşı küçük (2) erkek çocuk ellerinde cep telefonu ile sokakta yürüdükleri esnada, yanlarına gelen (2) şüphelinin tehdit ederek ellerindeki telefonu zorla gasp ettiği, mağdur çocukların vermiş olduğu eşkaller doğrultusunda şüpheliler 16.06.2014 günü yakalanmış, gasp ettikleri telefonun bir tanesi şüphelilerden ele geçirilerek mağdurlara teslim edilmiş, her iki şüpheli hakkında yağma suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları İlimiz Adli Mercilerince tutuklanmışlardır.
DÜĞÜN MAGANDASI TABANCASINDAN OLDU
16.06.2014 günü akşam saatlerinde Afyonkarahisar İl Merkezindeki mahalle düğününde taşıma ruhsatlı tabancası ile ateş eden (1) kişi suçta kullandığı tabanca ile birlikte yakalanarak tabancasına el konulmuş hakkında hazırlanan tahkikat evrakı Adli Makamlara gönderilmiştir. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme