• Haberler
  • Genel
  • Asayişi bozan, yakalanıyor – Kocatepe Gazetesi

Asayişi bozan, yakalanıyor – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, şehrin asayişini bozan kişilerin yakalandığını söyledi İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, şehir genelinde güvenliğin sağlanması için çalışmaların yürütüldüğünü kaydetti. Özel, “Bir şahsın, şüphelilerce İl Merkezinden bir araca zorla bindirilip bahçelikli bir yere götürülmek suretiyle cep telefonu ile parasının alınmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesi [&hellip]

Asayişi bozan, yakalanıyor

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, şehrin asayişini bozan kişilerin yakalandığını söyledi

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, şehir genelinde güvenliğin sağlanması için çalışmaların yürütüldüğünü kaydetti. Özel, “Bir şahsın, şüphelilerce İl Merkezinden bir araca zorla bindirilip bahçelikli bir yere götürülmek suretiyle cep telefonu ile parasının alınmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesi olayda kullanılan araç ile iki şüpheli şahıs yakalanmış, Adli Mercilere sevk edilen şüpheli şahıslar tutuklanmıştır” dedi.
DÜĞÜN EĞLENCELERİNE DİKKAT
Özel, “Sahipata Mahallesindeki düğün eğlencesinde av tüfeğiyle havaya ateş eden bir şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yakalanmış, olayda bir adet av tüfeği, üç adet dolu, bir adet boş fişek elde edilmiş, hazırlanan tahkikat evrakı Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiştir. Mareşal Fevzi Çakmak mahallesindeki düğün eğlencesinde, bir şüpheli şahıs silah ile havaya ateş ederken Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yakalanmış, olayda bir adet tabanca, 13 adet dolu fişek elde edilmiş, hazırlanan tahkikat evrakı Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmiştir” ifadelerini kullandı.
KURUSIKI TABANCA YAKALANDI
İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, şöyle devam etti:
“Sahipata Mahallesinde bir şüpheli şahsın kurusıkı diye tabir edilen tabanca ile hava ateş ederken Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yakalanmış, olayda elde edilen kurusıkı tabanca ve üç adet boş kovan elde edilmiş, olayla ilgili idari işlem yapılmıştır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme