Asayiş Şube suçlulara göz açtırmıyor

Afyonkarahisar Asayiş Şube Müdürlüğü devriye ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan çok sayıda kişi ve bu suçlarda kullanılan silahlar ele geçirildi   Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü devriye ekipleri tarafından 5 aranan kişi yakalanırken, 1 maksat dışı bıçak, 1 şahsa sarhoşluk, 1 şahsa kapalı alanda sigara içmek, 1 şahsa kimlik bildirmeme konusundan, [&hellip]

Afyonkarahisar Asayiş Şube Müdürlüğü devriye ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan çok sayıda kişi ve bu suçlarda kullanılan silahlar ele geçirildi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü devriye ekipleri tarafından 5 aranan kişi yakalanırken, 1 maksat dışı bıçak, 1 şahsa sarhoşluk, 1 şahsa kapalı alanda sigara içmek, 1 şahsa kimlik bildirmeme konusundan, adli ve idari işlem yapıldı.
Motosikletli Polis Timler Amirliği ekipleri tarafından ise 3 maksat dışı bıçak, 1 ruhsatsız tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 4 adet tüfek ve beraberinde toplamda 43 adet dolu fişek ele geçirildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından İzmir yolu Alpata isimli iş yeri önünde meydana gelen kasten öldürmeye teşebbüs ve kasten yaralama suçundan dolayı aranan 4 kişiyi yakalandı. Şüpheli 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu hırsızlık mal satın alma suçundan 3 kişi yakalandı. Şüpheliler savcı talimatıyla ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
ARANAN 42 KİŞİ YAKALANDI
Öte yandan İnfaz ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından 9 basit yaralama, 4 yaralama, 2 hırsızlık, 2 borçlunun ödeme şartını ihlali, silahla tehdit, cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, ticaret usulüne aykırı terk etmek, görevi yaptırmamak için direnme, dolandırıcılık, 17 cinsel saldırı suçlarından hapis cezası bulunan kişi ile 8 bin 100 TL para cezası ve ifadesinin alınmasına yönelik yakalama emri bulunan kişi yakalandı. Operasyon sonucu toplamda aranan 42 kişi yakalanırken, 17 kişi tutuklanırken, 25 kişi ise serbest bırakıldı.
Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 2 adet çocuğun cinsel istismarı, 1 adet cinsel saldırı, 1 adet kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçlarından yapılan soruşturma kapsamında, 1 kişi çocuğun cinsel istismarı suçundan, 1 kişi de cinsel saldırı suçundan tutuklandı.

Bakmadan Geçme