Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asayiş Şube göz açtırmıyor

Asayiş Şube göz açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde çok sayıda maskat dışı bıçak silah ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan kişiler de yakalandı

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde; 3 adet ruhsatsız tabanca, 39 adet fişek, 2 adet pompalı tüfek, 1 adet av tüfeği, 1 aranan şahıs 1 adet maksat dışı bıçak, 1 adet sarılmış içime hazır esrar maddesi, 2 taciz olayının şüphelisi 2 şüpheli kişi kablo hırsızlığından suçüstü yakalanarak gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.
İnfaz ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından ise, 2 kişi Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık, 1 kişi Dolandırıcılık, 4 kişi Borçlunun Ödeme Şartını İhlal, 2 kişi Yaralama, 1 kişi Çocuğa Eziyet, 3 kişi Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, Cezaevi Firarisi 2 kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Mala Zarar Verme suçlarından hapis cezası bulunan 10 kişi ile ifadesinin alınmasına yönelik yakalama emri bulunan 11 kişi toplamda 21 kişi yakalandı. 10 kişi tutuklanırken, 11 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu otodan hırsızlık suçunun 3 şüphelisi yakalanırken, banka ve kredi kartının kötüye kullanılması suçunun şüphelisi olan 1 kişide yakalanarak tutuklandı. Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından da fuhuşla mücadele kapsamında 2 kişiye gerekli adli ve idari işlem yapılırken, fuhuş yapılan adresle ilgili kapatılması yönünde gerekli yazışmalar gerçekleştirildi.