Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asayiş için sahadalar

İl Emniyet Müdürü Gürsel

İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, Çobanlar İlçesi’nde esnafı ziyaret ettiler

İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, ilk olarak Çobanlar Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak, İl Genel Meclisi Üyeleri ve belediye çalışanları tarafından karşılanan Gürsel Yıldız ve Hamza Çömez, Başkan Altuntaş ve beraberindekilerle çeşitli konularda istişarelerde bulundular.
Ziyareti değerlendiren Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, “Asayişimizin iki önemli ismini Sayın Emniyet Müdürümüz Gürsel Yıldız ve Sayın Jandarma Komutanımız Hamza Çömez’i ağırlamaktan son derece mutluyuz. İlçemizin sosyal ve ekonomik yapısını anlattık. Bundan sonra da sık sık bir araya gelerek ilçemiz için ne gerekiyorsa yapılmasını sağlayacağız.” diye konuştu.
Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Jandarma Komutanı Hamza Çömez’e Başkan Altuntaş tarafından günün anısına Kur’an ve Türk Bayrağı hediye edildi.
ESNAF ÖNCE ŞAŞIRDI
Belediye ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürü Yıldız ve Jandarma Komutanı Çömez, Çobanlar esnafını ziyaret etti. Gürsel Yıldız ve Hamza Çömez’i karşılarında gören Çobanlar esnafı kısa bir şaşkınlık yaşadılar.
ESNAFLA ÇAY İÇTİLER, SOHBET ETTİLER
Esnafla sohbet ederek çay içen Yıldız ve Çömez, bir markette karşılaştıkları küçük kızla sohbet ederek, küçük kıza oyuncak bebek hediye ettiler.
Gürsel Yıldız ve Hamza Çömez, esnaf ziyaretinden sonra İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler.
Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Jandarma Komutanı Hamza Çömez, “Merkezde esnaf gezilerimiz oluyor. İlçe bazında esnaf gezilerinin ilkini Çobanlar ilçemizde yaptık. Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş ve bizleri işyerlerinde misafir eden esnafımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti