Asayiş berkemal – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karışan kişileri yakaladı. Afyon’da başlayan ve Çobanlar’da devam eden kavganın şüphelileri adli mercilere sevk edildi. Asayiş ekipleri, Güvenevler Mahallesi Sanayi Sitesi’ndeki bir işyeri önünde park halinde bulunan araçtan hırsızlık yapan şüpheli kişileri de yakaladı. Ekipler, Sinanpaşa [&hellip]

Asayiş berkemal

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karışan kişileri yakaladı. Afyon’da başlayan ve Çobanlar’da devam eden kavganın şüphelileri adli mercilere sevk edildi.
Asayiş ekipleri, Güvenevler Mahallesi Sanayi Sitesi’ndeki bir işyeri önünde park halinde bulunan araçtan hırsızlık yapan şüpheli kişileri de yakaladı. Ekipler, Sinanpaşa İlçesinde Asker Eğlencesi yapan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenceyi sürdürerek son vermeyen, kendilerini uyarmaya gelen görevli polis memurlarına zorluk çıkararak hakaret ve tehditlerde bulunup, görevli memurların yaralanmalarına sebep olan kişileri de yakaladı. Ekipler, Karşıyaka Mahallesi’ndeki düğünde havaya ateş eden bir şüpheliyi de Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme