AS lige katılamıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor lige katılamıyor. Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün akşam saatlerinde Kocatepe Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Olağanüstü bir gelişme olmadığı sürece lige katılamıyoruz. Bu şartlarda lige katılmamız mümkün görünmüyor.” Afyonkarahisarspor’un, ligin ikinci yarısının başlamasına 4 gün kalmasına rağmen hazırlıklara başlamaması kulübün lige katılmayacağı söylentilerini iyice arttırmıştı. Dün de konuyla ilgili Kocatepe Gazetesi’ne bir açıklama [&hellip]

AS lige katılamıyor

Afyonkarahisarspor lige katılamıyor. Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün akşam saatlerinde Kocatepe Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Olağanüstü bir gelişme olmadığı sürece lige katılamıyoruz. Bu şartlarda lige katılmamız mümkün görünmüyor.”

Afyonkarahisarspor’un, ligin ikinci yarısının başlamasına 4 gün kalmasına rağmen hazırlıklara başlamaması kulübün lige katılmayacağı söylentilerini iyice arttırmıştı. Dün de konuyla ilgili Kocatepe Gazetesi’ne bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, lige katılamayacaklarını bildirdi. Başkan Bülbül: “Malesef lige katılamayacağız. Durumumuz belli. İaşe, yakacak ve diğer tüm sıkıntılar elimizi kolumuzu bağlıyor. Olağan üstü bir gelişme olmazsa lige katılmamız imkansız” diye konuştu.
Federasyondan da birşey çıkmadı
Afyonkarahisarspor’un durumunu görüşmek için federasyonla bir görüşme yapmak için Afyon’dan ayrılan Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, bu görüşmeden de olumlu bir netice alamadıklarını kaydetti. Bülbül, “Federasyonla yapılan görüşmede biz bugün için bir destek beklemiştik. Ancak onlar gelecek için olumlu görüş belirttiler. Bizim için ise acilen destek gerekli. Açıkça belirtiyorum; ‘Olağan üstü bir gelişme olmazsa lige katılamıyoruz.’ Federasyonla yaptığımız görüşmeden de somut bir netice alamadık. İleriye dönük olumlu ama bugün itibariyle bizim işimize yarayacak bir gelişme yok. Lige başlamak için gerekli olan takviyeler ve iaşe sıkıntılı olacak gibi görünüyor. Bugün itibariyle lige katılmamız zor görünüyor” açıklamasını yaptı.

Haber: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme