AS, lige katılacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün lige katılım için gerekli başvuruyu yaptıklarını söyledi Spor Toto 3. Lig’de küme düştükten sonra büyük bir düşüş yaşayan ve sahipsizlik içerisinde bulunan Afyonkarahisarspor’un Bölgesel Amatör Lig’e katılması bile zor görünüyordu. Hatta birkaç gün önce Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Kocatepe Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Sizlere iyi şeyler söylemek istiyorum ama malesef [&hellip]

AS, lige katılacak

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün lige katılım için gerekli başvuruyu yaptıklarını söyledi

Spor Toto 3. Lig’de küme düştükten sonra büyük bir düşüş yaşayan ve sahipsizlik içerisinde bulunan Afyonkarahisarspor’un Bölgesel Amatör Lig’e katılması bile zor görünüyordu. Hatta birkaç gün önce Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Kocatepe Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Sizlere iyi şeyler söylemek istiyorum ama malesef hiç de iyi şeyler olmuyor. Takımın kapanmamasının mücadelesini veriyorum. Bu daha ne kadar devam edecek bilemiyorum. Bu Cuma (dün) paranın bulunup takımın lige katılması gerekiyor. Takım kapanmayla karşı karşıya” şeklinde açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamalardan sonra takımın lige katılmasının da zor olduğu hatta kulübün de kapanabileceği konuşuluyordu. Ancak dün Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, lige katılmakta karar kıldıklarını dile getirdi.
“Vİcdanİ sorumluluğumuz vardı”
Bölgesel Amatör Lig’e katılıp katılmayacağı merakla beklenen Afyonkarahisarspor Kulübü de son anda başvurusunu yaparak BAL’da yer alacağını bildirdi. Mor-beyazlı takımı lige katmamak gibi büyük bir vebalin altına girmek istemediklerini kaydeden Başkan Hikmet Bülbül, “Büyük sıkıntılara rağmen TFF yetkilileri ile görüşerek lige katılacağımız bildirdik. Bu kulübün kapanmaması için büyük çaba sarfediyor ve herkesin desteğini bekliyoruz” dedi. Afyonkarahisarspor Kulüp başkanı Hikmet Bülbül, takımın Bölgesel Amatör Lig’e katılabilmesi için gerekli başvuruyu yaptıklarını dile getirerek şu açıklamada bulundu: “Kulübümüzün içinde bulunduğu imkansızlıklara rağmen, takımın lige katılmasını sağlamak için çalıştık. Maddi yükümlülük bir tarafa manevi yükümlülüğümüz daha fazla olacağından ve kulübün kapanması bize manevi olarak büyük bir baskı oluşturacağından bu yükün altına giremezdik. İçinde bulunduğumuz tüm olumsuzluklara rağmen lige katıldık ilimize hayırlı olsun.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme