• Haberler
  • Genel
  • AS, Kütahya’yı konuk etti – Kocatepe Gazetesi

AS, Kütahya’yı konuk etti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor, ligde bu hafta sonu oynayacağı İzmirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Şimşek, dün Kütahyaspor’la bir hazırlık maçı yaptı. Mor Beyazlı ekipte İzmirspor hazırlıkları son sürat devam ediyor. Ligde son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla zirveden uzaklaşan Afyonkarahisarspor, hafta sonu İzmir’de İzmirspor’la karşılacak. Hafta başından buyana yaptığı antrenmanlarla bu maça hazırlanan Afyonkarahisarspor, dün de Kütahyaspor’la bir hazırlık maçı [&hellip]

AS, Kütahya'yı konuk etti

Afyonkarahisarspor, ligde bu hafta sonu oynayacağı İzmirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Şimşek, dün Kütahyaspor’la bir hazırlık maçı yaptı.

Mor Beyazlı ekipte İzmirspor hazırlıkları son sürat devam ediyor. Ligde son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla zirveden uzaklaşan Afyonkarahisarspor, hafta sonu İzmir’de İzmirspor’la karşılacak. Hafta başından buyana yaptığı antrenmanlarla bu maça hazırlanan Afyonkarahisarspor, dün de Kütahyaspor’la bir hazırlık maçı yaptı. Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Mor Beyazlı ekip, sahada başarıyla mücadele etti. Saat 15.00’te yapılan karşılaşmada Orhan Yüce, sahada değişik isimlere görev verdi. Sürekli oyuncu değişikliğine giden Mor Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Orhan Yüce, müsabakayı dikkatle takip ederek notlar tuttu.

Bakmadan Geçme