AS, kongreye gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kulübün yaşaması ve önünün açılması için kongre kararı aldıklarını söyledi. Bülbül, kongrenin 17 Ekim tarihinde yapılacağını bildirdi Afyonkarahisarspor’un Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün basın toplantısı düzenledi. Akşam saatlerinde kulüp binasında yapılan basın toplantısında kongre kararını açıklayan hikmet Bülbül, “Belki birileri sahip çıkacak ve kulüp [&hellip]

AS, kongreye gidiyor

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kulübün yaşaması ve önünün açılması için kongre kararı aldıklarını söyledi. Bülbül, kongrenin 17 Ekim tarihinde yapılacağını bildirdi

Afyonkarahisarspor’un Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün basın toplantısı düzenledi. Akşam saatlerinde kulüp binasında yapılan basın toplantısında kongre kararını açıklayan hikmet Bülbül, “Belki birileri sahip çıkacak ve kulüp sahipsiz kalmayacak. Transferin bitmesine 2 gün kala belki Afyonkarahisarspor’a birileri el atacak umuduyla kongre kararı almış bulunuyoruz. 17 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 17.00’de kongre yapacağız. Buradan çağrıda bulunuyorum. Bu kulübe destek çıkılsın. Birileri bu duruma el atsın” şeklinde konuştu.

“Kulübün önünü açmak için kongre kararı aldık”

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, transfer sezonunun 19 Ekim’de sona ereceğinin altını çizerek, olası bir yönetim oluşturma çalışmalarında transfer için süre olması nedeniyle bu tarihi seçtiklerini kaydetti. 17 Ekim’de yeni bir yönetimin seçilmesi halinde, 2 günlük kalan sürede yapılacak 3-5 nokta transferle takımın zirveye oynayabileceğini ifade eden Bülbül, “Bizi bu kararı almaya iten sebep, yöneticilerle yaptığımız görüşmelerden sonuç alamamış olmamız” dedi.

Yeni
yönetimin
vergi ve SSK riski
olmayacak

Bülbül, Afyonkarahisarspor’un 17 Ekim’de yapılacak kongresinde aday olabilmeyi kafasından geçiren kişilerin vergi ve ssk borçlarının onların üzerinde kalmayacağını ve o borcun kendilerinde olacağını ifade etti. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takımlara da federasyonun desteklerinin olduğunu ifade eden Bülbül, “Afyonkarahisarlıları göreve çağırıyoruz. Artık bu işe el atsınlar. İnşallah bir yönetim oluşur ve bu kulübü alırlar” dedi.

“İstifa etmem
gerekliydi”

Hikmet Bülbül, Belediye Başkanı’nın girişimleriyle oluşturulan yönetim çalışmaları sırasında istifa etmesi gerektiğini ancak istifa etmediğini bu nedenle de hatalı olduğunu söyledi. Bu hatayı kabul ettiğini ifade eden Bülbül şöyle konuştu: “Bugün insanlar yardım destek yoksa istifa etsin diyor insanlar. Biz de istifa etmeyi biliriz. Ancak bu işin maddi ve manevi yükümlülüğü var. SSK ve vergi borcu bizim üzerimize kalacak. Bu kulübün kapanması durumunda bizler çok zor durumda kalacağız.”

Bakmadan Geçme