AS, ilk provasını Demir’le yaptı

Afyonkarahisarspor, dün antrenmandan sonra Demirspor’la hazırlık maçı yaptı. Bu mücadele Afyonkarahisarspor için de sezonun ilk hazırlık maçı olarak kayıtlara geçti. Hazırlıksız Şimşek, Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’nin köklü ekiperinden Demirspor karşısında yeni transferleriyle mücadele etti Spor Toto 3. Lig’den geçen sezon küme düşen ve yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Afyonkarahisarspor, bir sürpriz olmazsa bu [&hellip]

AS, ilk provasını Demir'le yaptı

Afyonkarahisarspor, dün antrenmandan sonra Demirspor’la hazırlık maçı yaptı. Bu mücadele Afyonkarahisarspor için de sezonun ilk hazırlık maçı olarak kayıtlara geçti. Hazırlıksız Şimşek, Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’nin köklü ekiperinden Demirspor karşısında yeni transferleriyle mücadele etti

Spor Toto 3. Lig’den geçen sezon küme düşen ve yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Afyonkarahisarspor, bir sürpriz olmazsa bu Pazar günü Çine Madranspor’la karşı karşıya gelecek. BAL’a türlü sıkıntılarla hazırlanan Afyonkarahisarspor, dün ligin başlamasına üç gün kala ilk hazırlık maçını Demirspor’la oynadı. Süper Amatör Küme’nin köklü ekiplerinden Demirspor karşısında zaman zaman zorlanan Afyonkarahisarspor’un liglere hazır olmadığı bir kez daha görüldü. Akşam saatlerinde başlayan mücadele yaklaşık bir saat sürdü. (Kocatepe)

Yeni transferler ilk maça çıktı

Afyonkarahisarspor’un dün oynadığı mücadelede yeni futbolcular da bir anlamda görücüye çıktı. Kadroda iki Kamerunlu futbolcu da yer aldı. (Kocatepe)

Alper ve Nihat yeniden yuvada

Afyonkarahisarspor’un en başarılı olduğu dönemlerde mor-beyazlı formayı terleten futbolcular Alper ve Nihat, dün akşam antrenmanında yer aldılar. Mor-beyazı formayı yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de de terletecek futbolcuların performansı merakla bekleniyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme