AS, hakeme mağlup oldu :0-1

Afyonkarahisarspor, dün evinde oynadığı Manisa İl Özel İdarespor maçını 1-0’lık skorla kaybetti. Maçın son saniyelerine kadar iyi oynayan ve çok sayıda pozisyona giren Afyonkarahisarspor, ligdeki ilk puanına almaya çok yakındı ancak maçın hakemi, mor-beyazlı ekibin bu amacına mani oldu. Manisa İl Özel İdarespor, 90+6’ncı dakikada bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı Afyonkarahisarspor, dün evinde Manisa [&hellip]

AS, hakeme mağlup oldu :0-1

Afyonkarahisarspor, dün evinde oynadığı Manisa İl Özel İdarespor maçını 1-0’lık skorla kaybetti. Maçın son saniyelerine kadar iyi oynayan ve çok sayıda pozisyona giren Afyonkarahisarspor, ligdeki ilk puanına almaya çok yakındı ancak maçın hakemi, mor-beyazlı ekibin bu amacına mani oldu. Manisa İl Özel İdarespor, 90+6’ncı dakikada bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı

Afyonkarahisarspor, dün evinde Manisa İl Özel İdarespor’la karşılaştı. Ligde çok zor şartlarda, deyim yerindeyse aç susuz ayakta kalmak için çırpınan Afyonkarahisarspor, Manisa İl Özel İdarespor maçına da ‘en azından 1 puan’ alma umuduyla çıktılar. Sakatlığı nedeniyle takımda olmayan ve geçen hafta içinde de takımdan ayrılan Kaleci Özer’in yokluğuna rağmen iyi mücadele eden Afyonkarahisarspor, çok sayıda da gol pozisyonu yakaladı. Zaman zaman Manisa İl Özel İdarespor kalesine tehlikeli ataklar yapan Şimşek, kazanması ya da berabere kalması durumunda bu sezonki ilk puanını almış ve bu da futbolcular için moral kaynağı olacaktı. Ancak, maçın 90’ıncı dakikasında 4 dakika olarak belirlenen uzatma süresi 6-7 dakika oynanınca Afyonkarahisarspor, rakibine daha fazla dayanamadı ve 90+6’da kalesinde golü gördü. Afyonkarahisarspor bu golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Sevinmediler, delirdiler

Afyonkarahisarspor’u son saniyelerde bulduğu golle deviren Manisa İl Özel İdarespor, golden sonra öyle bir sevinç yaşadı ki görüntüler, taraftarların da tepkisini çekti. Afyonkarahisarspor gibi sorunlarla boğuşan genç bir takıma karşı ölüp ölüp dirilen Manisa İl Özel İdaresporlu futbolcular, hakemin de desteğiyle maçı kazanması ve bunu da büyük bir başarıymış gibi kutlaması taraftarlarca tepkiyle karşılandı. Maç sonunda Afyonkarahisarspor’un antrenörleri Cemil Arslantaş da hakeme tepkisin dile getirdi. (Kocatepe)

10 kişiyle bu kadar

Afyonkarahisarspor, dün Manisa İl Özel İdarespor karşısında puanı son saniyede kaçırdı. Mor-Şimşekler, maçın ilk yarısının son dakikalarında da Hasip’in kırmızı kart görmesiyle de maçın geri kalanını 10 kişi oynadı. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen iyi oynayan ve rakibi karşısında da zaman zaman oyun üstünlüğünü ele geçiren Afyonkarahisarspor ‘tam ilk puanını alacak’ dendiği sırada kalesinde golü görerek bu haftayı da puansız kapattı.

“Sandıkta görüşürüz”

Afyonkarahisarspor’un Manisa İl Özel İdarespor’la oynadığı maçı az sayıda taraftar takip ederken, taraftarlar zaman zaman attıkları tezhüratlarla dikkat çektiler. Özellikle taraftarlar, takıma sahip çıkmayan il yöneticilerini ve partilileri kastederek “Sandıkta görüşürüz” diyerek tezahüratlarda bulundular.

Haberler ve Fotoğraflar: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme