• Haberler
  • Genel
  • Artık Salon sporlarının da Disiplin Kurulu var

Artık Salon sporlarının da Disiplin Kurulu var

Salon Sporları İl Disiplin Kurulu Güreş Eğitim Merkezi’nde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün kurulması için teklifte bulunduğu valiliğinde kabul ettiği Salon Sporları İl Disiplin Kurulu, dün Güreş Eğitim Merkezi’nde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş’un Güreş Eğitim Merkezi’nde düzenlediği yemekten sonra başladı. Kurulun ilk toplantısında kurul başkanı, başkan yardımcısı, [&hellip]

Salon Sporları İl Disiplin Kurulu Güreş Eğitim Merkezi’nde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün kurulması için teklifte bulunduğu valiliğinde kabul ettiği Salon Sporları İl Disiplin Kurulu, dün Güreş Eğitim Merkezi’nde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş’un Güreş Eğitim Merkezi’nde düzenlediği yemekten sonra başladı. Kurulun ilk toplantısında kurul başkanı, başkan yardımcısı, raportör ve üyelerin seçimi yapıldı. Toplantıya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Avukat Ahmet Ünlütepe, Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Meltem Binboğa, Milli Eğitim İl Koordinatörü Mehmet Kaya katıldı.
Zeki Kuş, ev sahipliği yaptı
Toplantı öncesi kurul için belirlenen isimlerle Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş ve Şube Müdürleri, Güreş Eğitim Merkezi’nde öğle yemeği yediler. Sıcak bir ortamda yenen yemeğin ardından toplantı salonuna geçildi. Toplantının ilk gündem maddesi kurul başkanı ve başkan yardımcısı, raportör ve üyelerin seçimiydi. Seçimlerden sonra Salon Sporları İl Disiplin Kurul Başkanlığı’na Ahmet Ünlütepe seçildi. Seyhan Akyol Başkan Yardımcısı, Raportör meltem Binboğa oldu. Asil üyeliğe de Orhan Küçüksağrıcı ve Mehmet Kaya getirildi.

Bakmadan Geçme