Artık kimse darbeye teşebbüs edemez

Anıtpark önünde  tutulan demokrasi nöbetinin 23'üncüsünde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da yiğit ve kahraman insanlarla nöbette birlikte olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.AFYON MÜBAREK BİR YEROrman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'ın cumhuriyetin kazanıldığı, topraklarının tamamının şehit kanları ile sulanmış mübarek bir yer olduğunu belirtti. Eroğlu '6 Ağustos Cumartesi günü öğle [&hellip]

Anıtpark önünde  tutulan demokrasi nöbetinin 23’üncüsünde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da yiğit ve kahraman insanlarla nöbette birlikte olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.
AFYON MÜBAREK BİR YER
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar’ın cumhuriyetin kazanıldığı, topraklarının tamamının şehit kanları ile sulanmış mübarek bir yer olduğunu belirtti. Eroğlu; “6 Ağustos Cumartesi günü öğle namazından sonra Hakkari’de şehit olan Mehmet Esen kardeşimizi ebedi yolculuğuna uğurladık. Allah Mehmet kardeşimize, Mehmetçiğimize, tüm şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Biliyorsunuz şehitler ölmez. Allah onları şehitlik makamında ağırlasın. Rabbim inşallah bu milleti bölmek, parçalamak isteyenleri, bu şanlı bayrağı düşürmek isteyen, ezanları susturmak isteyen bu maşaları kullanan bütün millet düşmanlarını, devletimizin dışarıdaki düşmanlarını da kahru perişan etsin” dedi.
KİMSE DARBEYE TEŞEBBÜS EDEMEZ
“Bunlar bir maşa, PKK bir maşa, PYD bir maşa, DHKP-C bir maşa ve en büyük maşada tarihi Haşhaşiler dedikleri FETÖ terör örgütü” diyen Eroğlu ;”Şunu ifade edelim, milletimizin kahramanlığı, Cumhurbaşkanımızın dirayeti, Bakanlar Kurulu, Başbakanımızın ve bütün milletimizin özellikle bütün siyasi partilerimizin kahramanlığı sayesinde bu darbe girişimi püskürtüldü Allah’ın izniyle. Gerçekten bu darbe girişiminde millet dimdik ayakta durdu ve neticede bir kısım asker elbisesine girmiş bu teröristleri kahru perişan etti. Onların elinde uçak vardı, bomba, vardı, tank vardı, ama milletinde göğsünde iman vardı. hiçbir tank, tüfek, bomba göğsü imanla dolu olan milletimizi hiçbir zaman alaşağı edemez, darbe hiçbir zaman muvaffak olamaz. Artık bundan böyle hiçbir kimse darbe teşebbüsünde bulunamaz. Hatta darbe teşebbüsünde bulunmayı rüyasında bile göremez. Bunu işte siz kahraman milletimize borçluyuz” diye konuştu.
HERŞEY DAHA GÜZEL
OLACAK
15 Temmuz darbe girişimine karşı destan yazıldığını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bu destanın dünyanın en muhteşem destanı olarak dünya tarihine kaydedildiğini kaydetti. Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Kazanılan destanın kahramanları bu alanda olanlar, sokaklara çıkanlardır. Her şerde bir hayır vardır. Bütün dünya bizim nasıl tek bir yürek olarak kenetlenebileceğimizi gördü. Bütün dünya ülkeleri Türkler ne kadar kahraman diyor. Tankların önüne çıkan, hatta tankların önüne yatarak kellesini koyan, bir hanım efendinin tek başına köprüde darbecilere karşı koyduğunu görünce bütün dünya duygulandı. Bizim kahraman insanlarımızın kahramanlığı, bir kez daha bütün dünya tarafından tescil edildi. İnşallah her şey daha güzel olacak. Biz hükümet olarak çok büyük bir kalkınma seferberliği başlattık” Sabah namazına kadar devam eden demokrasi nöbeti yapılan konuşmalar, çocukların, gençlerin, şairlerin okuduğu şiirler ve izlenilen videolarla devam etti. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme