'Artık Afyon'a daha çok vakit ayırıyorum'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, Kocatepe Gazetesi muhabirinin sorularını cevaplandırdı.'O GÜN BELLİ OLUR'AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, partisinin yaklaşan büyük kongresi sonrası parti yönetiminde görev alıp almayacağı sorusuna 'Görev alıp almama durumumuz o gün belli olur' cevabını verdi. AK Parti için 'nefer' gibi her yerde çalıştığına vurgu [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, Kocatepe Gazetesi muhabirinin sorularını cevaplandırdı.
“O GÜN BELLİ OLUR”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, partisinin yaklaşan büyük kongresi sonrası parti yönetiminde görev alıp almayacağı sorusuna “Görev alıp almama durumumuz o gün belli olur” cevabını verdi. AK Parti için “nefer” gibi her yerde çalıştığına vurgu yapan Eroğlu, “Malum olduğu üzere her yerde her dönem vazife aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızla 1994 yılından beri beraber çalışıyoruz. Daha önce de zaten birlikte çalışmalarımız vardı. 1986 yılından beri Sayın Cumhurbaşkanımızla beraberiz. Kendisinin Gençlik Kolları, İl Başkanlığı yaptığı dönemde ve sonrasında Belediye Başkan adayı iken de birlikte çalıştık. Partimizin büyük kongresi sonucu görev alıp almamamız o günkü durumun şartlarına ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirine bağlı. Ne olacağına hep birlikte bakıp göreceğiz” dedi.
“ARTIK AFYON’A FAZLA
MESAİ AYIRIYORUM”
Uzun dönem Orman ve Su İşleri Bakanı olarak Türkiye’nin tamamına ve şehre önemli hizmetler veren Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar için yeni dönem kabinesinde bakansızlığın olumsuz bir etki oluşturmayacağını söyledi. Eroğlu şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’ın yeni dönemde kabine de üyesinin olmaması olumsuz anlamda etki yapmayacak. Eskiden tüm Türkiye’yi dolaşıyordum. Şimdi artık tamamen Afyonkarahisar’a endeksliyim. Önceki gün arkadaşlarla Sandıklı ilçemizde idim. Bir bilinse aynı anda kaç işi birden hallettik. Bakanlık görevim devam etseydi belki bu kadar mesai ayıramazdım. Dolayısıyla inşallah şimdi Afyonkarahisar’a daha çok zaman ayırıyoruz.”
“AYNI ANDA BİR KAÇ
YATIRIM SEVK EDİLDİ”
Orman ve Su İşleri Bakanı iken tüm Türkiye’den sorumlu olduğunu, yine tüm Türkiye’nin milletvekili olmakla birlikte önceliğinin Afyonkarahisar olduğunu belirten Eroğlu şunları söyledi: “Afyonkarahisar benim memleketim. Ekmeğini yiyip, suyunu içtiğim, havasını teneffüs ettiğim yer. Buraya hizmetlerimiz artarak devam edecek. Hizmetlerde eksilme olmaz, artış olur. Gittiğimiz yerlerde telefon ediyor, yatırımları getiriyoruz. Önceden daha çok kendi bakanlığımla ilgili işlere yoğunlaşıyordum. Şimdi tüm bakanlıklarla ilgili iş ve konularla daha çok uğraşıyorum. Artık Afyon’a daha çok vakit ayırıyorum. Önce ki gün Sandıklı’da iken aynı anda birkaç bakanlıktan belli yatırımları Afyon’a sevk ettirdik.”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme