Arslan: Yeni dönemde istişare esas

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkan Vekili Mustafa Arslan, şube ve 17 ilçe teşkilatının gösterdiği aday olarak çalışmalarını sürdürüyor.'OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ'Şuhut ve Çobanlar ilçelerini ziyaret eden Arslan, bir araya geldiği ilçe teşkilatları üyeleriyle istişare de bulunarak, kongre süreci ve yeni dönemle ilgili ilçe teşkilatları ve üyelerini bilgilendirdi. Teşkilatın ortak adayı olarak çalışmalarına devam eden Mustafa [&hellip]

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkan Vekili Mustafa Arslan, şube ve 17 ilçe teşkilatının gösterdiği aday olarak çalışmalarını sürdürüyor.
“OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ”
Şuhut ve Çobanlar ilçelerini ziyaret eden Arslan, bir araya geldiği ilçe teşkilatları üyeleriyle istişare de bulunarak, kongre süreci ve yeni dönemle ilgili ilçe teşkilatları ve üyelerini bilgilendirdi. Teşkilatın ortak adayı olarak çalışmalarına devam eden Mustafa Arslan, ilçelerde, sendika üyeleri ve ilçe teşkilatlarınca karşılandı.
İlçe ziyaretleri sırasında Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve Çobanlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt’u ziyaret eden Arslan, ilçelerdeki üyelerle toplantılar gerçekleştirdi. Sendikacılığın sahada, meydanlarda ve üyelerle birlikte omuz omuza bir faaliyet alanı olduğuna dikkat çeken Arslan, “Biz 11 yıldır en zor zamanlarda sahada, meydanlarda üyelerimizle omuz omuza yol yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz inşallah. Sendikal harekette, dava taşını yukarılara çıkarmak için emek sarf eden, alın teri döken teşkilat büyüklerimizin tecrübesi ile davaya gönül veren genç üyelerin enerjisinin birleştirileceği yeni dönemde, istişare esaslı hareket ve kardeşlik ikliminin yolcukları boyunca hareketin esası olacaktır.” dedi.
“AŞKIN MESULİYETİNİ ÜSTLENDİK”
“Sadece üyelerinin sorunlarına değil, ülkesinin ve insanlığın problemlerine de duyarlı, kıblesi sabit, dümeni sağlam teşkilatımızı, hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.” diyen Arslan şöyle konuştu:
“Biz, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü’ ya da eğitim hizmet kolunda yetkili sendika’ sıfatlarının çok ötesini düşünüyoruz. İnsanı esas alan hakikat değerlerini ihya ve Müslümanların karar mekanizmalarında asli özne olduğu yeni bir dünyayı inşa hedeflerini donanmış soylu mücadelenin, öncü topluluğuyuz. Tam da bu yüzden soylu mücadeleye mensubiyetle yetinmek yerine, soylu mücadelenin zaferle taçlanmasını sağlayacak aşkın mesuliyetini de birlikte yüklendik. Biz düşünen ve üreten erdemli bir davanın mensuplarıyız. Soylu mücadelenin adresi Eğitim-Bir-Sen olarak, geldiğimiz nokta bizi, yeni ufukları hedeflemeye, vites büyültmeye sevk ediyor. Unutulmamalıyız ki, çözüm bekleyen sorunlarımız ve ilimizde 10 bin civarında eğitim çalışanı var. Yapacağımız ve yapmamız gereken daha çok işimiz var.”

Bakmadan Geçme