• Haberler
  • Gündem
  • Arslan: Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz

Arslan: Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, il genelinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti'nin birer neferi olarak bugün yaptıkları çalışmaların tüm vatandaşlara daha iyi hizmeti verebilmek adına olan çalışmalar olduğunu belirten Arslan, 'TBMM tatil olsa da biz sahada mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz' dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan kurum ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Arslan, Afyonkarahisar Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akın Yıldırım’ı, DSİ 183. Şube Şefi Faruk Topaloğlu’nu, Afyonkarahisar Gümrük Müdürü Devrim Söyler’i, Gün Fm genel yayın yönetmeni Fadime Akar’ı ve esnafları ziyaret etti. Kurum müdürleri tarafından kurumların genel yapısı, personel durumu, yürütülen iş ve işlemler ile ilgili bilgiler alan Arslan, vatandaşlara en iyi hizmetin verilebilmesi için gayretli çalışmalara hem Ankara’dan, hem de Afyonkarahisar’dan destek vereceğini söyledi.

Haber

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Arslan, göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları kurum ziyaretlerinde vatandaşların önüne çıkan sıkıntıları kurum müdürlerine ileterek, yapılacak çalışmaları el birliği ile daha iyi bir seviyeye getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Arslan,  “İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekillerimiz ile birlikte AK Parti’nin birer neferi olarak bugün yaptığımız bu çalışmalar tüm vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti verebilmek adına olan çalışmalardır. AK Parti’den önce kamu ile vatandaş arasına örülen duvarlar artık yerini açılmış kapılara bıraktı. Bizler de eksiklikleri gidermek ve önerileri almak adına kurum müdürlerimizi ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. TBMM tatil olsa da biz sahada mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Haber

“VATANDAŞLARIMIZ, ‘BEN ERDOĞAN’I ELEŞTİRMEM KARDEŞİM’ DİYOR”

“Vatandaşlarımız bize sahada “Ben Erdoğan’ı eleştirmem kardeşim. Son 10 senede Türkiye’nin maruz kaldığı saldırılara dayanabilecek dünyada başka bir lider ve devlet başkanı yok.” diyor.” Diyen Arslan,  sözlerini şöyle tamamladı: “Covid – 19 salgını, Rusya – Ukrayna savaşı ve en nihayetinde dünyanın en büyük depremi düşünüldüğünde dere değil adeta derya geçtiğimizi görüyoruz. Bizdeki muhalefet seçmeni dere geçerken at değiştirecek sandı. Bu millet saf mıdır? Hele ki bir ayağı topal bir atı tercih edecek kadar! Vatandaşlarımızı yok sayarak iktidar hayali kuranların en büyük hatası da bu aziz milleti tanımamalarıdır. Evet bizdeki muhalefet maalesef feraset ve basiret sahibi, yüreğinde Anadolu irfanını taşıyan aziz milletimizi henüz tanıyamamış.”

Arslan’ın ziyaretlerine il yönetim kurulu üyeleri Muharrem Çelikbaş, Mehmet Ali Tekik, Cihat Özcan, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Tayfun Şanlı ve Ahmet Yıldız da eşlik etti.

Bakmadan Geçme