• Haberler
  • Gündem
  • Arslan: Sandıklı'da Çöl'ün öncülüğünde önemli adımlar atılıyor

Arslan: Sandıklı'da Çöl'ün öncülüğünde önemli adımlar atılıyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, memleketi Sandıklı ilçesinin Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ederek, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Arslan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün öncülüğünde Sandıklı ilçesinde önemli adımlar atıldığını belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan’ın Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e yaptığı ziyarette Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Osman Işık’ta hazır bulundu.

“ÇÖL’ÜN ÖNCÜLÜĞÜNDE SANDIKLI’DA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR”

Ziyaret sırasında Sandıklı ilçesinde yapılacak ve yapılması düşünülen projeler hakkında istişarelerde bulunulup, ilçenin gelişimi ve kalkınması için yapılan çalışmalar ve projeler detaylı olarak değerlendirildi. Görüşme sonrası açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, şu ifadeleri kullandı: “Bizler her zaman halkımızın refahını ve yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla, Sandıklımız’da yürütülen çalışmalara destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün vizyoner liderliği ve ekibinin özverili çalışmalarıyla ilçemizde önemli adımlar atılmaktadır. Sandıklımıza her ziyaretimizde bunlara şahit oluyoruz. Kendisine bu başarılı projeleri hayata geçirdiği için teşekkür ediyoruz.”

“HALKIMIZIN GÖRÜŞLERİ YOL HARİTASI NİTELİĞİNDE”

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Milletvekili Dr. Hasan Arslan’la, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık’a teşekkür etti. Çöl,  “Vatandaşlarımızın beklenti ve talepleri çok değerlidir. Halkımızın görüşleri ve istekleri, hepimiz için önemli birer yol haritası niteliğindedir. Bizler halkımızın sesine kulak veriyor ve onların beklentilerine uygun şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sandıklı’mızın daha da gelişmesi ve kalkınması için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin desteği ve dualarıyla, daha güzel bir Sandıklı inşa etmek için hep birlikte kararlılıkla ilerleyeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme