• Haberler
  • Gündem
  • Arslan, sağlık yatırımları için Ankara'dan destek istedi

Arslan, sağlık yatırımları için Ankara'dan destek istedi

İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz ile birlikte Ankara'da ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Dr. Hasan Arslan, şehrin sağlık alanındaki ihtiyaç ve eksikliklerini dile getirerek, destek talebinde bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz ile birlikte Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. A. Zülfikar Akelma ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Celal Şahin’i ziyaret etti. Ziyaretlerinde Afyonkarahisar ve ilçeleri için yapılacak olan sağlık yatırımları hakkında bilgi veren Arslan, şehirde tüp bebek merkezi, diyaliz merkezi ve doktor eksikliği olduğunu ifade ederek, ihtiyaçların karşılanması konusunda destek taleplerini iletti.

Haber

“ŞEHRİMİZİ DAHA İYİ BİR SEVİYEYE ÇEKMENİN GAYRETİ İÇİNDEYİZ”

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Arslan, Afyonkarahisar’ın AK Parti iktidara gelene kadar sağlık yatırımlarından yeterince nasibini alamamış bir şehir olduğunu söyledi. Arslan, “2002’den bu yana il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve görev yapan bakanlarımız gece gündüz demeden şehrimizin bütün ihtiyaçlarını karşılama noktasında azimli ve gayretli bir şekilde çalışmış ve bugün şehrimizi sağlık alanında önemli bir seviyeye ulaştırmıştır. Bugünden sonra da il başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay başta olmak üzere Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte elele kolkola vererek şehrimizin mevcut seviyesini daha iyi noktaya getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu kapsamda bugün Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Zülfikar Akelma ile Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Celal Şahin’i ziyaret ederek ilimizin ihtiyaçlarımızı anlattık ve bunların fiziksel anlamda gerçekleşmesi için takip edeceğimizi ifade ettik. Nazik kabulleri dolayısıyla çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme