Arsa satılamadı, Uzunçarşı ihalesi tamam

Belediye'nin arsa satış ihalesine katılım olmadı. Uzunçarşı çevresi otopark ihalesi ile 169 bin TL'lik teklifle son buldu Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nda dün saat 14.00’de düzenlenen iki ayrı ihaleden birine katılım olmazken, Uzunçarşı otopark ihalesine katılan 5 kişiden biri olan Ali Kaya ihaleyi almaya hak kazandı.Çevre yolu üzerinde bulunan ve eski Belediye Başkanı Hayrettin Barut döneminde hayvan [&hellip]

Arsa satılamadı, Uzunçarşı ihalesi tamam

Belediye’nin arsa satış ihalesine katılım olmadı. Uzunçarşı çevresi otopark ihalesi ile 169 bin TL’lik teklifle son buldu

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’nda dün saat 14.00’de düzenlenen iki ayrı ihaleden birine katılım olmazken, Uzunçarşı otopark ihalesine katılan 5 kişiden biri olan Ali Kaya ihaleyi almaya hak kazandı.
Çevre yolu üzerinde bulunan ve eski Belediye Başkanı Hayrettin Barut döneminde hayvan pazarı yapılmak üzere inşaatına başlandıktan sonra yarım kalan Belediye arsasının satışı için açılan ihaleye katılım olmadı. Bilindiği gibi bu arsa Karayolları Şefliği gibi bazı kamu kurumlarına önerilmiş, sonrasında da yatırımcıların beğenisine sunulmuştu.
Öte yandan Afyonkarahisar Belediyesi’nde dün bir ihale daha vardı. Saraçlar Çarşısı’nın bir bölümü ve Uzunçarşı’nın yol kenarlarının otopark olarak kullanılması işi ihalesine, 5 kişi katılırken, 169 bin TL artı KDV yıllık bedel teklifinde bulunan Ali Kaya’nın ihaleyi almaya hak kazandığı bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme