• Haberler
  • Genel
  • Arısoy, Cumhurbaşkanını seçti – Kocatepe Gazetesi

Arısoy, Cumhurbaşkanını seçti – Kocatepe Gazetesi

Gazetemiz muhabir ve yazarı Murat Arısoy ile gazeteci Elif Çakır, İkbal Termal’de yapılan düğünle hayatlarını birleştirdiler. Murat Arısoy’un gelin arabasının arkasına “Cumhurbaşkanımı seçtim” yazdırdığı düğünde, Genç çift Eğret Zeybek ekibi ile birlikte zeybek oynadı Elif-Murat Arısoy çiftinin İkbal Termal Otel’de havuz başında yapılan düğünü Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kıydığı nikahla başladı. Nikah için havuz başına [&hellip]

 Arısoy, Cumhurbaşkanını seçti

Gazetemiz muhabir ve yazarı Murat Arısoy ile gazeteci Elif Çakır, İkbal Termal’de yapılan düğünle hayatlarını birleştirdiler. Murat Arısoy’un gelin arabasının arkasına “Cumhurbaşkanımı seçtim” yazdırdığı düğünde, Genç çift Eğret Zeybek ekibi ile birlikte zeybek oynadı

Elif-Murat Arısoy çiftinin İkbal Termal Otel’de havuz başında yapılan düğünü Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kıydığı nikahla başladı. Nikah için havuz başına Eğret Zeybek ekibinin eşliğinde gelen Arısoy çiftinin heyecanı görülmeye değerdi. Nikah şahitliklerini Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ile İşadamı Eyüp Ceylan’ın yaptığı nikahta Başkan Çoban, Arısoy’a, “İtaat et, rahat et” tavsiyesinde bulundu. Genç çiftten 3 çocuk mu 5 çocuk mu isteyeceklerini Genel sekreter Erenoğlu’na soran Başkan Çoban, Erenoğlu’nun tavsiyesi üzerine genç çiftte 4 çocuk yapmalarını önerdi. Nikahta Başkan Çoban genç çifte imzaları attığı kalemleri özel kutusunda hediye ederken, Murat Arısoy’un ağabeyi Ömer Arısoy ise Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
Kısa süreli yaz yağmurunun başlaması nedeniyle İkbal Termal’in otel binasında devam eden düğüne Arısoy ve Çakır aileleri ile genç çiftin iş arkadaşları, dostları ve yakınları katıldı. Eğret Zeybek Ekibi’nin zeybek gösterisiyle başlayan düğünde damat Murat Arısoy’da zeybeklerle birlikte gelin Elif Çakır’ın çevresinde zeybek oynadı. Zeybek gösterisinin sonunda kız zeybek Kerimoğlu zeybeği canlandırdı. Düğüne katılanlardan büyük alkış alan zeybekler beğeni topladı.
Davetlilerin bol bol göbek attığı düğünde, gazeteciler de genç çifti yalnız bırakmadı. Düğünde nikah şekerleri ise Alimoğlu Kültür ve Sanat Derneği’nin haşhaş desenli buzdolabı magnetleriyle birlikte dağıtıldı. Gece geç saatlere kadar süren düğün sonrası Murat-Elif Arısoy çifti balayı tatili için Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne gitti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme