• Haberler
  • Genel
  • Arıcı'dan hakemlere ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Arıcı'dan hakemlere ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı Afyonkarahisar İl Hakemleri ve Gözlemcileri Kurulu Başkanlığı'na ziyarette bulunarak Afyonkarahisarlı hakemlerle sohbet etti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Hakemleri ve Gözlemcileri Kurulu Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı’nın ziyaretine Bölgesel Amatör Lig Gözlemcilerden Mehmet Sarlık ve Mustan [&hellip]

Arıcı’dan hakemlere ziyaret

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı Afyonkarahisar İl Hakemleri ve Gözlemcileri Kurulu Başkanlığı’na ziyarette bulunarak Afyonkarahisarlı hakemlerle sohbet etti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Hakemleri ve Gözlemcileri Kurulu Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı’nın ziyaretine Bölgesel Amatör Lig Gözlemcilerden Mehmet Sarlık ve Mustan Kocaşahin, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Aydın, İl Hakem Kurulu eski Başkanlarından Mehmet Baydoğan, İl Hakemleri ve Gözlemcileri Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, Afyonkarahisar Hakemleri ve Gözlemcileri katıldı.
Ziyarette Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Hakemleri ve Gözlemcileri Kurulu Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı’ya teşekkür eden Afyonkarahisar İl Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Süleyman Güneş, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Ardından da Afyonkarahisar’da görev yapan hakemlerle ilgili olarak Arıcı’ya bilgi veren Güneş toplamda 86 hakemin olduğunu ve bu hakemlerden 8’inin bayan olduğunu kaydetti. Hakemlerin çoğunluğunun Afyonkarahisar’da öğrenci olduğu ifade eden Güneş yerli hakemlerin de sahalarda faaliyet gösterdiğini sözlerine ekledi.
HAKEMLERE
ARICI’DAN ÖĞÜT
Hakemlere öğüt veren Arıcı, “Yönettiğiniz maçlarda soğukkanlı olun ve kurallar neyi gerektirirse onları uygulayın. Görmediğiniz bir pozisyonda yardımcılarınıza sorun ve gereken neyse yine kurallara uygun durumu değerlendirip kararınızı verin” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme