Arda Kardeşler Kimdir?

FİFA kokartlı hakem Arda Kardeşler’e UEFA’dan görev verildi. Konferans Ligi’nde maç yönetecek olan Arda Kardeşler kimdir? Arda Kardeşler Nerelidir?

UEFA tarafından görev verilen Arda Kardeşler, spor severler ve internet kullanıcıları tarafından araştırılıyor. FİFA kokartlı olan hakem Arda Kardeşler, UEFA Konferans Ligi A Grubu’nda 14 Aralık 2023 Parşembe günü oynanacak olan Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava ile Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana arasındaki müsabakayı yönetecek. Yapılan açıklamada, Slovakya’nın başkenti Bratislava’da bulunan Ulusal Futbol Stadı’nda oynanacak maçı Arda Kardeşler yönetirken, yardımcılıklarını ise Mehmet Tuğral ve Deniz Caner Özaral üstlenecek. Müsabakada dördüncü hakemliği Ümit Öztürk yapacak. Karşılaşmada Koray Gençerler VAR, Erkan Engin ise AVAR olarak görevlendirildi. Bu görevlendirme sonrasında internet ortamında Arda Kardeşler kimdir? sorusunun cevabı araştırılıyor.

Arda Kardeşler Kimdir?

3 Ocak 1988 Bursa doğumlu olan Arda Kardeşler, Uludağ Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Endüstri Mühendisliği alanında ise Yüksek Lisans yaptı. Bir süre mühendislik yapan Arda Kardeşler, hakemlik kariyerine 2009’da başladı. Eski Bursaspor’lu milli kaleci Eser Kardeşler’in oğlu olan Arda Kardeşler, kaleci Erce Kardeşler’in de kardeşi. İlk profesyonel karşılaşmasına 1 Eylül 2013’te çıkan Kardeşler, 2015 yılından bu yana Süper Lig’de görev alıyor. Kardeşler, 2016 yılında Zuhal Varol ile hayatını birleştirdi.

Haber

Bakmadan Geçme