Arazi anlaşmazlığında 4 kişi adliyede

Dinar İlçesi’nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada 2 kişinin yaşamını yitirdiği bir kişinin yaralandığı olayda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi   Dinar İlçesi’ne bağlı Dombayova Köyü’nde önceki gün saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda R.T. ile çocukları T.T. ile T.T. tarlada çalışırken, uzaktan akrabaları olan A.Y. yanlarına geldi. İddiaya göre taraflar arasında arazi [&hellip]

Dinar İlçesi’nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada 2 kişinin yaşamını yitirdiği bir kişinin yaralandığı olayda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi

Dinar İlçesi’ne bağlı Dombayova Köyü’nde önceki gün saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda R.T. ile çocukları T.T. ile T.T. tarlada çalışırken, uzaktan akrabaları olan A.Y. yanlarına geldi. İddiaya göre taraflar arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. A.Y., yanında bulunan tabancayla baba ve iki oğluna ateş açtıktan sonra bölgeden kaçtı. Silah sesini duyan köylülerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede R.T. ile oğlu T.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kol ve bacağından yaralanan T.T. ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından önce ambulansla Dinar Devlet Hastanesi’ne, buradan da Isparta’daki bir hastaneye sevk edildi.
Çevrede inceleme yapan jandarma ekipleri, A.Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin takibi sonucu A.Y. saklandığı arazide yakalanıp gözaltına alındı. Olaya karıştığı iddia edilen çocukları A.Y. ve O.Y. ile ağabeyinin oğlu O.Y. de jandarma tarafından gözaltına alındı.
Cinayet zanlısı A.Y. ile 2 oğlu ve yeğeni, dün yoğun güvenlik önlemleri altında jandarma ekiplerince Dinar Adliyesi’ne sevk edildi. Olayda yaralanan T.T. de jandarma eşliğinde ifadesi alınmak üzere adliyeye getirildi. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme