Aras Bulut İynemli Ne Mühendisi?

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin ne mühendisi olduğu birçok hayranı tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, Aras Bulut İynemli Kimdir? Aras Bulut İynemli ne mühendisi?

Yer aldığı projelerde sergilediği başarılı performansı ile Türkiye’nin en iyi erkek oyuncular arasında yer alan Aras Bulut İynemli’nin hayatı hakkında hayranları tarafından sorgulamalar yapılmaktadır. Ünlü oyuncu hakkında sorgulanan konulardan bir tanesi de ünlü oyuncunun eğitim hayatı. Peki, ünlü oyuncu İynemli ne mezunu dersiniz?

POTOS reklamda oynarken yönetmen Zeynep Günay Tan’ın dikkatini çekmeyi başararak dizi kariyerine atılan İynemli ilk kez “Arka Sokaklar” dizisi ile kamere karşısına geçmiştir. Ardından  ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisi canlandırdığı ‘Mete’ karakteri ile hafızalara kazınmış ve tanınmıştır. Daha sonra; Çukur, İçerde, Maral, Muhteşem Yüzyıl, 7.Koğuştaki Mucize, Pek Yakında, Mahmut ile Meryem ve Tamam Mıyız? Gibi projelerde başarılı performansı ile yer almıştır.

ARAS BULUT İYNEMLİ NE MEZUNU?

Aras Bulut İynemli, 1990 İstanbul’da doğmuştur.  Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunu olan İynemli, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümü mezunudur.

Bakmadan Geçme