• Haberler
  • Genel
  • Arap, çiftçileri dinledi – Kocatepe Gazetesi

Arap, çiftçileri dinledi – Kocatepe Gazetesi

Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap ilçeleri ziyaret ederek çiftçilerle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİGıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Sultandağı, Bolvadin ve Çay, İlçe Müdürlüklerini ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Anap, aynı zamanda İlçelerdeki tüm mahalle muhtarları ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek tarım [&hellip]

Arap, çiftçileri dinledi

Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap ilçeleri ziyaret ederek çiftçilerle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi

ÇİFTÇİLERİN
SORUNLARINI DİNLEDİ
Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Sultandağı, Bolvadin ve Çay, İlçe Müdürlüklerini ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Anap, aynı zamanda İlçelerdeki tüm mahalle muhtarları ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin sorunlarını dinledi.
“İLÇE MÜDÜRLÜKLERİNİN ÇALIŞMALARI ÖNEMLİ”
İlçe Müdürlüklerine ziyaretlerini sürdüreceğini belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, “İlimiz tarımsal potansiyel açıdan önemli bir yere sahiptir. Burada çiftçilerimizin daha verimli ürünler elde etmesi ve daha fazla gelir alabilmeleri için İlçe Müdürlüğümüzün çalışmaları çok önemlidir.” dedi.
“SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLECEK”
İlçe müdürleri ve köy muhtarları ile toplantı yaptıklarını ifade eden Arap, “Köylerimize ait tarımsal konularda yaşanan sorunları Muhtarlardan birinci ağızdan dinleyerek, çözülebilecek olan sorunları yerinde çözmeye teknik konularda bilgilendirmeye gayret gösteriyoruz. İl-İlçe müdürlükleri olarak biz çalışmalarımızla her zaman çiftçilerimizin yanındayız.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme