• Haberler
  • Asayiş
  • Aranan 7 kişi yakalandı, 237 kişi güvenlik soruşturmasından geçirildi

Aranan 7 kişi yakalandı, 237 kişi güvenlik soruşturmasından geçirildi

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün talimatları doğrultusunda  7 Ağustos günü Türkiye genelinde eş zamanlı olarak aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyon kapsamında, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği Afyonkarahisar İl Genelinde 35 ekip ve 131 personelin katılımı ile 14.00/16.00 saatleri arasında 15 ikamette arama yaptı. Afyonkarahisar Merkez'de hırsızlık suçundan 6 yıl [&hellip]

Haber

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün talimatları doğrultusunda  7 Ağustos günü Türkiye genelinde eş zamanlı olarak aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyon kapsamında, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği Afyonkarahisar İl Genelinde 35 ekip ve 131 personelin katılımı ile 14.00/16.00 saatleri arasında 15 ikamette arama yaptı.

Afyonkarahisar Merkez’de hırsızlık suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M.A, hırsızlık suçundan 4 yıl hapis cezası bulunan Y.E.Y. ve hakaret suçundan 75 gün hapis karşılığı 1500 TL para cezası bulunan A.K.K. isimli şahıslar yakalandı.

Çobanlar ilçesinde yaralama suçundan 5 yıl cezası bulunan A.B., ve silahlı tehdit suçundan 4 yıl cezası bulunan S.S. isimle şahıslar yakalandı.

Bolvadin ilçesinde Kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanununa muhalefet suçundan ifadesi alınmak üzere aranan E.B. ile Atatürk’ün manevi hatırasına alenen hakaret suçundan ifadesi alınmak üzere aranan M.M.Y. isimli şahıslar yakalandı.

Yakalanan bu şahıslardan 5’i şahıs Adli İşlemlerinin ardından Ceza İnfaz Kurumlarına teslim edilirken, 2 şahıs vermiş oldukları ifadelerin ardından serbest bırakıldı.

İl genelinde 10.00-12.00 saatleri arasında Ormanlar, Milli Parklar, Mesire ve Piknik Alanları, Tarihi Anıt ve Yapıların Çevreleri, Tren Garları ve Otogarlarda yapılan kontrollerde de toplam 237 şahsın güvenlik sorgulaması yapılırken herhangibir olumsuzluğa rastlanmadığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme