• Haberler
  • Magazin
  • Araba alacaklar dikkat: Bu model Fiat Egea'dan bile ucuz!

Araba alacaklar dikkat: Bu model Fiat Egea'dan bile ucuz!

Araç satın almak isteyen vatandaşlar internette en ucuz araba modellerini araştırırken son kampanya Renault'tan geldi. İşte sedan model en ucuz arabanın Türkiye fiyatı…
Enflasyonda yaşanan yükseliş ve vergilere getirilen zamlar sonrası araç fiyatları vatandaşları zor durumda bırakırken, vatandaşlar internet üzerinden en uygun fiyatlı modelleri araştırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda pek çok kişi Fiat marka otomobilleri takip ederken rakip firma olan Renault’tan yeni bir hamle geldi.
B sedan pazarında tüketicilerin pek çok alternatifi bulunuyor. İşte bu alternatiflerden bir tanesi de Renault Taliant. İddialı fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken söz konusu otomobil, tüketicileri kendisine çekmeyi başarıyor. Fiyatı ile Egea’nın direkt rakibi olduğunu gösteren Taliant, şu anda Clio’dan bile ucuz bir bedelden satılıyor.
FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU
Renault Taliant ülkemizde üç farklı donanım paketiyle beraber satılıyor. Bu donanım paketlerinde hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekler mevcut.
Baz versiyonda ise Clio’da yer alan 65 beygir gücünde olan 1.0 litrelik motor yer alıyor. Takdir edersiniz ki bu motor, performans açısından vasatı aşamıyor. Bu da Renault Taliant’ı uzun yoldan ziyade şehir içi kullanıma daha uygun olan bir araba olmasını sağlıyor.
Araç geniş bagaj hacmi ve ferah iç mekanıyla tam bir aile otomobili profilinde. Uygun parça maliyetleri ve düşük yakıt tüketimi de düşünüldüğü zaman Taliant tam bir fiyat – performans otomobili oluyor.
Aracın ülkemizdeki fiyatları ise şöyle:
Joy 1.0 Sce 65 bg
Fiyatı: 813.000 ₺
Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg
Fiyatı: 913.000 ₺
Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg
Fiyatı: 961.000 ₺

Bakmadan Geçme