• Haberler
  • Spor
  • Ara, öğrencilere yaradı – Kocatepe Gazetesi

Ara, öğrencilere yaradı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Gençlik Vakfı'nda gönüllü olan 30 öğrenci, 'Futbol Kardeşliktir' projesi kapsamında AFJET Afyonsporlu futbolcularla bir araya gelecek. AFJET Afyonsporlu Profesyonel futbolcuların, çocukluk çağındaki öğrencilerin, gelişimlerini daha iyi şekillendirmek amacıyla bu projede yer aldığı açıklandı.30 ortaokul öğrencisi ile AFJET Afyonsporlu Kocatepe Spor Kompleksi'nde 17.00'de karşı karşıya gelecek. İl protokolünün de katılımının beklendiği projede öğrencilerin profesyonel maça [&hellip]

Türkiye Gençlik Vakfı’nda gönüllü olan 30 öğrenci, “Futbol Kardeşliktir” projesi kapsamında AFJET Afyonsporlu futbolcularla bir araya gelecek. AFJET Afyonsporlu Profesyonel futbolcuların, çocukluk çağındaki öğrencilerin, gelişimlerini daha iyi şekillendirmek amacıyla bu projede yer aldığı açıklandı.
30 ortaokul öğrencisi ile AFJET Afyonsporlu Kocatepe Spor Kompleksi’nde 17.00’de karşı karşıya gelecek. İl protokolünün de katılımının beklendiği projede öğrencilerin profesyonel maça çıkar gibi çıkacağı da aktarıldı.

Bakmadan Geçme