• Haberler
  • Genel
  • “Apo, prostat kanseri bahanesiyle serbest bırakılacak”

“Apo, prostat kanseri bahanesiyle serbest bırakılacak”

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Abdullah Öcalan’ın “prostat kanseri” gerekçesi ile serbest bırakılmak istendiğini belirtti. Uğur, “Buna tek başıma da kalsam izin vermeyeceğim” dedi Vatan Partisi İl Başkanlığı, Beyaz Saray Düğün Salonu’nda “Vatan Partisi ile Milli Hükümet” etkinliği düzenledi. Etkinliğe, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur ile çok sayıda partili [&hellip]

 "Apo, prostat kanseri bahanesiyle serbest bırakılacak"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Abdullah Öcalan’ın “prostat kanseri” gerekçesi ile serbest bırakılmak istendiğini belirtti. Uğur, “Buna tek başıma da kalsam izin vermeyeceğim” dedi

Vatan Partisi İl Başkanlığı, Beyaz Saray Düğün Salonu’nda “Vatan Partisi ile Milli Hükümet” etkinliği düzenledi. Etkinliğe, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur ile çok sayıda partili katıldı. Kamuoyunda “Abdullah Öcalan’ı sorgulayan komutan” olarak bilinen Hasan Atilla Uğur, terör örgütü kurucusu ve yöneticisi Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılacağını iddia etti. Uğur, “Bebek katilini çok yakında ‘prostat kanseri’ bahanesiyle serbest bırakacaklar. Bakın, söylüyorum. Anlaşma yaptılar. Bebek katilini serbest bırakacaklar. Ama ben Hasan Atilla Uğur olarak, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak size söz veriyorum. Bu bebek katilini bırakmaya kalksınlar, tek başıma da kalsam, O İmralı’nın gider kapısına yatar, beni paramparça ettirmeden O’nu çıkarttırmam” dedi.
GÜNEYDOĞU İŞGAL ALTINDA
Türkiye’nin bölünme aşamasına geldiğine dikkat çeken Uğur, “Türkiye’nin Güneydoğusu işgal altında. Terör örgütü, yol kesiyor. Emniyet Müdürleri operasyon yapamıyor. Biz ülkemizin bölünmesine izin vermeyiz. Doğu giderse Batı da gider. Doğu giderse, zannetmeyin ki Başmakçı’da, Dinar’da rahat oturursunuz” ifadelerini kullandı.
ÜLKÜCÜ-DEVRİMCİ İTTİFAKI
Yaşanan sorunların çözümlerinin de olduğuna dikkat çeken Uğur, “Ben size çözümü söyleyeyim. Çözüm, devrimci ve Ülkücüler’in Mustafa Kemal Atatürk’ın çizgisi ve mantığı etrafında birleşmesidir. Milli Hükümet böyle kurulacak. Allah bize Atatürk gibi büyük bir lider nasip etmiş. Biz de O’nun gibi çalışacağız” diye konuştu.
MERMER FİRMALARI
İFLAS EDEBİLİR
Vatan Partisi İl Başkanı Şenol Akgedik ise ülkede ekonomik ve siyasi sıkıntıların olduğunu belirtti. Akgedik, “Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar. Bunu başaramayacaklar. Ekonomik sorunlar büyük. Ben mermerciyim. Afyon mermer memleketi olarak bilinir. Mermer sektörü darboğazın içinde. Önümüzdeki aylarda mermer firmalarının iflas ettiğini görürseniz, şaşırmayın” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme