• Haberler
  • Genel
  • Antrenörsüz kulüplerin dikkatine – Kocatepe Gazetesi

Antrenörsüz kulüplerin dikkatine – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Küme’de teknik sorumlusu olmayan kulüpler yaptırımla karşı karşıya. 2. Amatör Ligi’nde mücadele eden kulüplere Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada ‘Talimat gereği bu haftada bir teknik sorumlu görevlendirilmediği takdirde hükmen mağlubiyet cezası verilebilir’ denildi. Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen imzalı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Amatör takımlar iki haftalık [&hellip]

Antrenörsüz kulüplerin dikkatine

2. Amatör Küme’de teknik sorumlusu olmayan kulüpler yaptırımla karşı karşıya.

2. Amatör Ligi’nde mücadele eden kulüplere Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada ‘Talimat gereği bu haftada bir teknik sorumlu görevlendirilmediği takdirde hükmen mağlubiyet cezası verilebilir’ denildi. Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen imzalı yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Amatör takımlar iki haftalık süre içinde teknik sorumlu görevlendirmeler ise İl Temsilcileri bu kulüplere ihtar yazısı gönderir. Kulüpler ihtar yazısının tebliğinden itibaren 2 haftalık süre içerisinde teknik sorumlu görevlendirmezler ise kulübe bu sürenin sona ermesinden sonraki ilk müsabakada hükmen mağlubiyet cezası verilir. Hükmen mağlubiyet kararı doğuran müsabakadan sonra 1 haftalık süre içerisinde kulüp teknik sorumlu görevlendirmez ise bu sürenin sona ermesinden sonraki ilk müsabakada hükmen mağlubiyet kararı verilir’ Talimatı gereğince 2. Amatör liginde 2 hafta tamamlanmıştır. Bu zamana kadar hiç bir teknik sorumlu ile görevlendirmeyen kulüplerimizin mağdur olmamaları için 03.04.2010 tarihine kadar bir teknik sorumlu ile anlaşmaları gerekmektedir” denildi.
Başında Teknik sorumlusu olmayan Harb-iş spor, Balçıkhisar Belediyespor, Beyyazı Belediyespor, Sülümenli Belediyespor, Eğitim Vakfıspor, Sinanpaşa Belediyespor, Yüreğil Alkimspor, Efe Belediyespor, Karacaörenspor bu hafta da teknik sorumlusu olmadan maça çıkarlarsa bu yaptırımla karşı karşıya kalabilirler.

Bakmadan Geçme