Antrenörler seminere katıldı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen 'Münür Ağduk ve Hasan Uğuş Zorunlu Sürekli Antrenör Gelişim Semineri' 40 antrenörün katılımı ile yapıldı Antrenörlerin gelişimlerini sağlayan ve antrenörlük görevİ yapabilmeleri için girmeleri zorunlu olan seminerin ikincisi gerçekleşti. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi'nin 25 Aralık, tarihinde düzenlediği zorunlu antrenör gelişim seminerine ikinci seminer ile [&hellip]

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen “Münür Ağduk ve Hasan Uğuş Zorunlu Sürekli Antrenör Gelişim Semineri” 40 antrenörün katılımı ile yapıldı

Antrenörlerin gelişimlerini sağlayan ve antrenörlük görevİ yapabilmeleri için girmeleri zorunlu olan seminerin ikincisi gerçekleşti. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi’nin 25 Aralık, tarihinde düzenlediği zorunlu antrenör gelişim seminerine ikinci seminer ile devam edildi. 30 Ocak’ta yapılan ikinci seminerde antrenörler kredili sisteme göre ikinci seminerine katıldı. Kredili sisteme göre antrenörlerin 3 seminere katılması ve her seminerden alacakları 5’er puanla toplamda 15 puana ulaşması gerekiyor. TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi tarafından gerçekleşen seminere Afyonkarahisar futboluna uzun yıllar hizmet veren Münür Ağduk’un ve Hasan Uğuş’un isimleri verilerek iki spor adamı onure edildi. Seminerde Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Ocak, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Yıldız, Dr. Öğretim Üyesi Rıfat Yağmur, Dr. Öğretim Üyesi Şeniz Karagöz tarafından futbolda liderlik, futbolda toparlanma stratejileri ve uygulamaları, Türkiye’de ve Dünya’da kadın futbolu, futbolda fanatizm ve saldırganlık konularında bilgiler verilirken UEFA Pro Lisanslı Antrenör Agah Bıyıkoğlu, tarafından da kanat ve hucüm organizasyonları uygulamalı olarak anlatıldı.
Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşen seminere Afyonkarahisar başta olmak üzere, Uşak, Eskişehir ve Kütahya’dan A, B ve Kaleci Antrenörlük diploması olan 40 antrenör katıldı.
Kredili sistemde her girilen seminerden 5 puan alacak olan antrenörler 15 puan alarak 3 yıl boyunca yapabilecekler. 2024’e kadar antrenörlük yapabilecek olan antrenörler ilk seminere 25 Aralık, ikinci seminere ise 30 Ocak’ta girdi. Antrenörler Şubat ayında yapılması planlanan 3. seminere de katılarak 15 puanı tamamlamış olacak.

Bakmadan Geçme